4 óra alatt 10%-ot csökken a Bitcoin értéke. Úgy néz ki itt a mostani lufi vége?
"Ethereumnak semmi gyakorlati haszna nincs."
Süt erről az állításról a "szakértelem".
Az Enterprise Ethereum Alliance-ről hallottál már? - Ezek szerint nem.
Nézd csak meg a MEMBERS menüpontot - kik állnak mögötte?
én végül mindig oda kanyarodok vissza, hogy jobb ha az ember termékalapú valamibe fektet bele.
bár végülis igazán gazdagok a bankárok, akik ugyanezt csinálják mint amit a bitcoinozok, csak ők nem adattárolóba írják a számokat hanem papírra. de a papírpénz is majdnem annyira virtuális mint a bitcoin és az is vagy százszor annyit ér már mint az áru ami mögötte van......
Már a bankárok is számítógépeket hassználnak :)
Annyi a különbség köztünk és köztük hogy ők profik és az a szakmájuk hogy a pénzből még többet csináljanak. Egy átlagember még egy jónak tűnő befektetést is el tud baltázni de akinek ez a munkája már kevésbé - néha náluk is előfordul hogy buknak s akkor mi mit szóljunk? Ha a bankárok - vagy nevezzük őket pénzügyi szakembereknek - is azt mondják hogy nagyon kockázatosak a blokklánc alapú pénzek befektetései - akkor én elhiszem nekik és magam is látom hogy mennyire kiszámíthatatlan ez az egész és elég egy kis hír hogy nagyot emeljen vagy hatalmasat csökkentsen az árfolyamon. Ezek ellenére lehet abban vakon hinni hogy hosszú távon - jövőre sokszorozódik az értéke s meglehet hogy bejön a számítés és akkor az is lehet hogy két év múlva visszaesik jóval a jelenlegi alá és ott marad. Akármi lehet és ezért nagyon kockázatos.
"Nem varázsgömmből olvastam ki - hanem ha aki nem funkcionális analfabéta az olvashatta azt is hogy tapasztalt traderektől olvastam."
Nem. Te az írtad le állításként, hogy 100% hogy leesik a mostani felére valamikor. Akkor miért nem shortolod?
"Most akkor tegye a kérdező is bele minden vagyonát? Ha bukja a felét akkor arra az esetre megadnád a címedet"
Épp te jelentetted ki, hogy biztos leesik a mostani felére. Akkor ha nekiáll shortolni és mégse lefele megy akkor kifizeted amit bukott?
Olvasni nem tudsz? Azt írtad senki nem rakja fel a házát. Ott a link hogy van ilyen. Alatta meg hogy ezt nem ajánlom.
"Vagy ilyenkor privátban átküldöd a kérdezőknek a Bitcoin címedet hogy ha bejönne akkor küldjenek neked 10%-ot?"
Mindenki magából indul ki. Nekem van elég pénzem, nem vagyok rászorulva máséra.
"a Bitcoin Cash "cak" egy altcoin - az eredeti Bitcoin blokklánc upgradelt másolata"
Nem talált. Az upgrade jobb verziót jelent. A Bitcoin Cash egy butított, rosszabb változat, ki lett belőle véve a SegWit és annyi változás történt hogy egy számot átírtak 1 MB-ról 8 MB-ra.
"Egyszer már állítottad a Bitcoin Cashról hogy egy központilag kibocsájtott pénz központi kontrollal és a végén már mentegetőztél hogy - de akkor meg majd az lesz."
Másold be azt az állítást mert én ilyet nem írtam. A nagyobb blokkok miatt idővel megszűnik a decentralizált jellege, ha bárki használná ezt az altcoint.
"Azt meg hogy ki milyen ütemben fektet be azt hadd döntse már el maga."
Te hajtogattad, hogy vegyen 1 bitcoint azt azt se tudod mennyi pénze van. :D
Amít én írtam több értelme van: Nem így ajánlott befektetni, hanem mondjuk jelenleg elraksz havi 100-200 ezret akkor ezentúl ennek a 10-50%-át bitcoinba rakod havonta, árfolyamtól függetlenül.
"Nézd csak meg a MEMBERS menüpontot - kik állnak mögötte?"
Na soroljad az Ethereum gyakorlati felhasználásait, amire ma valóban használják és nincs más megoldás helyette. Mert ez egy vaporware egyelőre.
"Nem. Te az írtad le állításként, hogy 100% hogy leesik a mostani felére valamikor."
Soha nem írtam ilyet hogy: "100% hogy leesik a mostani felére valamikor"
Légy oly szíves és ne idézz tőlem olyat amit nem írtam.
Ezt a másik idézetedhez is leírnám hogy ne hivatkozz olyanra amit nem írtam.
A harmadikra csak annyit írnék hogy nem tudtam hogy létezik ilyen - de ezek szerint van de azt nem hiszem hogy ez tömeges jelenség lenne - inkább csak néhány vakmerő ember csinálja. Te feltetted már a házadat és mindenedet rá? Ha nem akkor miről beszélünk? Elolvasod amiket írok és ahol csak tudsz megpróbálsz belekötni (trollkodás) és szerencsésen találtál olyat aki tényleg feltette rá a házát. Nyertél - lesz egy szép estéd.
Én se vagyok rászorulva más pénzére (informatikusként jól keresek - saját cégem van) már ha arra akartál utalni azzal hogy mindenki magából indul ki - én abból indultam ki hogy láttam már karón varjút - itt próbáltak már többen is üzletet kötni és én is kaptam már privátban ilyen üzenetet. Különben miért is erőlteted hogy akár a házát is ráteheti az ember?
A Bitcoin Cash-re azóta rákerestél. A SegWit azt jelenti hogy elkülönítették a digitális aláírást és így egy ideig még elég lesz a blokkméret. A Bitcoin Cash-nél a SegWit-re nem is volt éppen ezért szükség a megnövelt blokkméret miatt.
"szakértő" :)
Azt nem tudom hogy mennyi pénze van és én csak egy példát írtam de ha már ennyire szőrszálhasogató vagy akkor megadhatsz neki egy százalékot vagy írhatsz neki egy komplett üzleti tervet mert őszintén szólva nem érdekel. Ha szerinted több értelme van én elhiszem.
A mondanivalóm lényege biztosan érthető volt a kérdező számára - ne tegyen bele és ezzel ne kockáztasson túl sokat. De felnőtt ember és azt tesz amit akar. Kérdezett és válaszoltam.
Neked viszont nem volt kötelező az én válaszomra válaszolni és ami azt illeti a gyk szabályzata is tiltja pont a trollkodás elkerülése miatt azt hogy másoknak válaszolgassunk.
Az Ethereummal kapcsolatban olvasd el a többi infót is és rájössz. Én tudom de nem írkálom le mert te magad is el tudod olvasni. Nem azért álltak be a technológia mögé nem kis cégek és bankok mert vaporware lenne - és mielőtt még ebbe is beletrollkodsz nem azért nem vaporware mert beálltak mögé nagy cégek hanem egyébként se az.
Mit nem írtál? Itt van ezt írtad:
"Lesz még olyan is később hogy a mostanihoz képest 50%-ot esik"
Nem azt írtad, hogy lehet, hanem hogy lesz ilyen.
"Különben miért is erőlteted hogy akár a házát is ráteheti az ember?"
Mit erőltettem? Informatikusként nem tudsz olvasni?
"A Bitcoin Cash-re azóta rákerestél."
Rákerestem? LOL. Majdnem indulása óta követem a Bitcoint.
"A Bitcoin Cash-nél a SegWit-re nem is volt éppen ezért szükség a megnövelt blokkméret miatt."
És a transaction malleability bug javításával mi lesz? Az a fontosabb része. Arról gőzöd sincs?
"Én tudom de nem írkálom le mert te magad is el tudod olvasni."
Tehát egy gyakorlati felhasználást se tudod megemlíteni. Köszönjük. Microsoft beállt a Windows Phone mögé is, nagyon sikeres lett. 1000 hasonló példa van.
"55%-os te az az 55%-os vagy aki a programozási s az autoitos kérdéseknél is folyton trollkodott?"
Csak az üzlet rovatot olvasom. Trollkodott? Látom sikerült téged megvezetni a másik válaszolónak, vegyél bcasht aztán majd koppansz.
Kérdező: Úgy is lehet becsmérelni a másikat hogy kifordítja a szavait és beleköt és megpróbálja hitelteleníteni. Mi nem volt világos érv neked kérdező? Leírtam a véleményeimet és az érveimet. Nem ismered az előzményeket. Az 55%-os fickó már más kérdéseknél is elkedett kötekedni nem csak velem. Itt csak folytatja.
Az 55%-os direkt kötekedik és nem érvel hanem kiemel részleteket és azokat szedi szét - mert szerinted kérdező mennyire fontos hogy pl tényleg van-e olyan ember aki eladja a házát hogy bitoinba fektessen (ha már a linkeltek is nem trollkodtak)? Ha az 55%-os elolvasta volna a későbbi válaszaimat is akkor láthatta volna hogy azon a fő véleményen vagyok hogy nem lehet előre megmondani mi lesz. De ha az 55%-os hallott volna Eliott hullámelméletéről és figyelte volna a tözsdéket és nem csak a Bitcoint és az altcoinokat akkor láthatta volna hogy minden csúcsot egy visszaesés is követ s a Bitcoin esetén szakemberek - akiknek ez a munkájuk - következtetik a visszaesést és mértékét. Az 50%-os visszaesés a csúcstól nem ritka és ezért írta az első válaszoló hogy a 10% szinte semmi. Már csak az a kérdés hol lesz a csúcs. Ha valaki kötekedni akar vagy idézős válaszolós kivesézős játékot játszani akkor egy fórumot keressen magának - ahonnan lehet hogy eltanácsolják ha ott is ezt fogja csinálni.
A másik bajomat már említettem hogy nem nekem kellett volna válaszolnia az 55%-osnak hanem a válaszolónak s akkor még én vagyok a rossz. Ha tőlem függetlenül írt volna neked választ akkor az rendben lenne.
Nekem az már lejött hogy egy vérpistike aki fórumokból csipegeti össze a "tudását" de azt is rosszul mert sokszor kilóg a lóláb - nem csak itt látszik hanem más kérdéseknél is.
Vele ellentétben én nem akarok bizonygatni semmit - amit tudok azt azért tudom mert jó ideje kereskedek már és közben szedtem fel amit ehhez tudnom kell. Ha nem érdekel kérdező akkor nem írok többet.
A kérdezőt megkerestem korábban egy teszt kérdéssel privátban és a válasza alapján abban is biztos vagyok hogy még csak soha nem is kereskedett.
Máshol más kérdezővel privátban folytattuk a témát miatta. De ha úgy jó neked kérdező akkor nem válaszolok többet. Én voltam a hibás mert válaszoltam neki - mert ezt se szabad. Nem érdekel mert már ezer trollal találkoztam és nem tudnak idegesíteni - de ő majd biztos ideírja hogy bizony hogy sikerült felidegesítenie és ebből láthatod majd hogy pontosan ez volt a célja. Törlöm a kérdést a listámból és pácolódjatok a levetekben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!