Nagyobb összegű készpénzt ( külföldi valuta ) hogyan tehetek a szamlamra?
Figyelt kérdés
Szimplán fogom es beviszem a bankba vagy ez hogy működik? (2-3 millió forint körüli összegről van szó).
Es ha igen előbb at kell valtatnom forintba?
2017. aug. 8. 09:54
1/4 anonim válasza:
Beviszed és ők átváltják. De ne úgy képzeld, hogy kiadják forintban, aztán befizeted a számládra, hanem beadod a valutát és forintként jóváírják. Ennyi a "váltás" benne.
Viszont ekkora összegnél már a NAV-ot is értesíteni fogják, ha jól sejtem...
2/4 anonim válasza:
Ennyi pénzt érdees előtte pénzváltóban átváltani, mert a bankok nagyon rosszul váltanak. ès aztán a kp-val besétálsz a bankodba.
3/4 anonim válasza:
Ha csak "tárolni" szeretnéd és nem a forintra van szükséged, akkor én a helyedben inkább devizaszámlát nyitnék: az oda-vissza váltással ugyanis meglehetősen sok pénzt veszíthetsz.
Most beváltod forintra, legközelebb meg, ha kimész, válthatod vissza , stb.
4/4 anonim válasza:
Időpont ma 10:20
Teljesen igaza van, én is inkább nyitnék egy devizaszámlát, nem váltogatnék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!