Óvodapedagógusok / tanítók mikor kaptatok visszajelzést ha felvettek titeket?
Figyelt kérdés
úgy értem mi az az utoló határidő, amikor ezt már az adott intézménynek/vezetőségének (állami intézményről lenne szó) el kell döntenie és jeleznie?
köszönöm
2017. aug. 6. 08:24
1/2 anonim válasza:
Mi van??? Ha megfeleltél az alkalmasságin, azt rég tudod. Megvan a ponthatár, elérted? Akkor???
2/2 anonim válasza:
Szerintem állásról van szó, nem főiskolai felvételiről. Ebben az esetben a pályázati kiírásban meg szokták adni az elbírálás határidejét illetve, hogy legkorábban mikortól tölthető be az állás. Ezeket kell figyelembe venni, bár nekem mindig jelezték már hamarabb, ha engem választottak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!