Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Ismertek olyan munkát amit...

Ismertek olyan munkát amit heti >12 órában is lehet végezni?

Figyelt kérdés
Olyanra gondolok amelyet suli mellet is tudnék csinálni. Tudom vannak ilyen munkák 20-24 órában hetente ami abszolút nem sok, de suli mellett nem lenne időm mindkettőre. Dolgozni viszont mégis szeretnék. Van erre lehetőség? Mindenkinek érdekel a tapasztalata.

2017. júl. 31. 21:07
 1/5 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy rajtad nem segít, de a bolhapiacozás pont ilyen munka. Szombat reggel 6-tól délig, aztán vasárnap ugyanez. Az pont 12 óra hetente.
2017. júl. 31. 21:15
 2/5 A kérdező kommentje:
A bolhapiacozás alatt mit értesz? Kifejtenéd, kérlek?
2017. júl. 31. 21:17
 3/5 anonim ***** válasza:
Pénztár mondjuk, ott lehet menni úgy hogy pl szombaton amikor nagy a forgalom csak akkor kellesz 12 órába vagy a hétre elosztod 3×4 órába. Vagy mondjuk én mentem gyári munkára is suli mellett, heti 1 nap 8 órába.
2017. aug. 3. 10:11
 4/5 anonim ***** válasza:

Diákmunkát erre találták ki,nincs minimum vállalási idő.

Iskolaszövetkezetekben érdeklődj.

2017. aug. 3. 15:30
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm majd utánanézek.
2017. aug. 4. 11:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!