Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Ha nem érdekel semmi és nem...

Ha nem érdekel semmi és nem értek semmihez mihez kezdjek az érettségivel?

Figyelt kérdés

2017. júl. 31. 18:41
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

#8, értem. Tehát még véletlenül se itthon tegyük rendbe a dolgokat, hanem kerekedjen fel mindenki, oszt termelje Németben a GDP-t, attól biztos sokkal jobb lesz minden itthon :D

Az már ugye más kérdés lesz, ha emiatt aztán úgy vágják ki hazánkat az EU-ból, mint a közmondásos négylábú állatot szarni...

Egyéb remek ötlet?

2018. jan. 15. 03:38
 12/21 anonim ***** válasza:

Közmunkásnak még elmehetsz

manapság már takarítani is azt veszik fel, akinek van diplomája

a 3. válaszadó leírta a lényeget, nagyjából ennyi mindenre "jó" az érettségi.

"Ne hallgass ezekre az "okosokra". Keress olyan elfoglaltságot/hobbit, ami (meg)tetszik, és esetleg azzal foglalkozz, ami leköt."

És szerinted ebből meg tud majd élni, te észvitéz? El tudja látni magát? Nem éppen. Kaptad a mínuszt.

" Menjen ki dolgozni, vagy tegye le azt az átkozott nyelvet, és tádám, máris van valahol."

Barátocskám, a nyelv alapszintű elsajátítása úgy 2-3 év. Alsó hangon.

Ha JÓL akarja megtanulni azt az átkozott nyelvet,az minimum 10 év lesz, de inkább 15. Addig hogyan menjen ki dolgozni? Majd mutogatással kommunikálnak?

Neked is ment a mínusz.

"Ha téged nem érdekel semmi, akkor mást miért érdekeljen, hogy te hogy boldogulsz?"

Ha téged nem érdekel, hogy boldogul, mi a fenének válaszolsz? Idióta.

Oda is ment a mínusz.

2018. aug. 28. 02:09
 13/21 anonim ***** válasza:

Érettségivel? Max. futószallag melé mehetsz biorobot munkára

Ma már utcasepréshez is diploma kell

A 6. és a 9. gyökér idiótáknak én is nyomtam mínuszt

2019. aug. 17. 03:32
 14/21 anonim ***** válasza:

Mert te annyival értelmesebbet meg hasznosabbat mondtál?

Mitől gyökér, aki igazat mond? Milyen tanácsot tudnál adni a kérdezőnek, amitől érdekelni fogja valami, és nem csak nyavalyog? Mert eddig te se próbáltad meg, ugyanakkora gyökér idióta vagy.

2019. aug. 17. 09:04
 15/21 anonim ***** válasza:

#14 tőled jóval hasznosabbat írtam

Szemmel láthatóan fingod nincs a magyar munkaerőpiacról

Szerinted ha már vécésnéninek is a 2 diplomás 3 nyelvvizsgás illetőt veszik fel, nem az érettségin épp csak átrugdosott valakit, miféle esélyei vannak neki a munkaerőpiacon?

Örülhet ha közmunkát kaphat, és szedheti az autósztráda mellett a sörösdobozt havi 47 ezerért!

Hogy a kérdezőt semmi nem érdekli, az nem a mi hibánk, a munkát nem azért végzi az ember, mert annyira érdekli vagy mert annyira jó, hanem hogy ne dögöljön éhen

Fel kéne már fognod, itt volna az ideje

A mínuszt pedig te is kaptad, ostoba

2019. aug. 17. 15:10
 16/21 anonim ***** válasza:

Egészen picire összehúztam magam, hogy bemínuszolt egy 61%-os kötekedő. Majd ha okosabb leszel, elmagyarázom neked, hogy ezen a 80%-on már semmilyen mínusz nem változtat, ne erőlködj.

"a munkát nem azért végzi az ember, mert annyira érdekli vagy mert annyira jó, hanem hogy ne dögöljön éhen"

Te viszont nemcsak korlátolt vagy, de szánalomra méltó is, ha így élsz. Én csak jó és érdekes munkát végzek, és nem az éhendöglés ellen, mert az sose fenyegetett. Hmm, talán mégis jobban ismerem és használom nálad a munkaerőpiacot? Valószínűleg csak az a bajod, hogy nem látsz ki a kis korlátaid közül. Akit érdekel valami, annak van esélye, hogy ne ilyen korlátok között élje az életét.

2019. aug. 17. 19:39
 17/21 anonim ***** válasza:
0%

"Egészen picire összehúztam magam, hogy bemínuszolt egy 61%-os kötekedő."

Remek, akkor kaptad az újabb mínuszt, helyből

"Majd ha okosabb leszel, elmagyarázom neked, hogy ezen a 80%-on már semmilyen mínusz nem változtat, ne erőlködj."

Vélhetően magasabb az IQ-m a tiednél, kisapám, már csak azért is, mert a valóságban élek, te meg a magad kis álomvilágában

"Te viszont nemcsak korlátolt vagy, de szánalomra méltó is, ha így élsz."

Tudod kisapám, a "munkára" utoljára a kommunizmusban próbáltak pozitív jelentést erőltetni

A kommunizmussal együtt ez is megbukott, csak gondoltam, szólok

Az emberek bő 99 százalékának bőségesen volna mit csinálnia a munkája helyett, az az 1 százalék késői sztahanovista meg nem sokat oszt vagy szoroz

"Én csak jó és érdekes munkát végzek, és nem az éhendöglés ellen, mert az sose fenyegetett."

Akkor felőlem legyél sztahanovista, engem nem zavar, a saját idődet arra pocsékolod, amire akarod...all work and no play makes Jack a dull boy...

"Hmm, talán mégis jobban ismerem és használom nálad a munkaerőpiacot?"

Ha ismernéd és használnád, akkor tisztában lennél vele, hogy az érettségi mennyire nem ér semmit a mai munkaerőpiacon

"Valószínűleg csak az a bajod, hogy nem látsz ki a kis korlátaid közül."

Te vagy kettőnk közül bezárva a munka világába és szidalmazod taknyot nyelve azt, aki nincs, szóval bagoly-veréb akció

"Akit érdekel valami, annak van esélye, hogy ne ilyen korlátok között élje az életét."

Aki valamit öröméből csinál, az nem munka, azt szórakozásnak hívják

Ha fizetnek érte, akkor fizetett szórakozás

Nagyon súlyos fogalomzavarban vagy

Ezzel nem is lenne gond, csak akkor nem kéne ekkora elánnal osztanod itt az észt, hogy neked már semmi se marad

2019. aug. 17. 19:44
 18/21 anonim ***** válasza:
Még annyit, hogy ha visszaolvasol, én sehol nem állítottam, hogy az érettségi ér valamit a munkaerőpiacon. Ezt te találtad ki, talán valamilyen szövegértési nehézség folytán, és azóta erre próbálod alapozni az "érvelésedet", és ezen hörögve tartod magad okosabbnak nálam. Bánatodra tévedsz, kezdd elölről az olvasást, és további boldog IQ-dörzsölgetést!
2019. aug. 17. 19:49
 19/21 anonim ***** válasza:

Én pont hogy azt állítottam, hogy az érettségivel semmire se fog menni a munkaerőpiacon

És rajtam kívül még jópáran

Elárulnád kérlek, mi volt az a nagy igazság, amit te állítottál?

Csak azért kérdezem, mert eddig minden állításodat zsigerből megcáfoltam...

2019. aug. 17. 19:52
 20/21 anonim ***** válasza:
Dehogy cáfoltál te bármit is, csak azt, amit hittél, hogy mondok. Majd ha lejön a lila köd a szemedről, és azt olvasod el, amit írtam, akkor rájössz. Addig további jó szórakozást!
2019. aug. 17. 19:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!