Hol érdemes feltölthető Mastercard vagy VISA kártyát igényelni?
Figyelt kérdés
Számla is jöhet hozzá, de nem feltétel. A lényeg a virtuális VAGY valódi Mastercard/VISA flott működése.
Az okpay és a paysafecard került egyelőre a látóterembe, de elég gagyinak tűnik mindkettő. Pl a költségeket nem közlik.
2017. júl. 31. 11:23
1/5 anonim válasza:
Magyarországon nincs "feltölthető" Mastercard vagy Visa - csak bankszámlához kapcsolható betéti kártya.
2/5 A kérdező kommentje:
Nem muszáj Magyarországon lennie.
2017. júl. 31. 14:07
3/5 anonim válasza:
4/5 anonim válasza:
3-as, köszi a kiigazítást: a Festipay-ről tudtam, d nyilván a kérdezőt nem az érdekli.
A többiről nem tudtam - valóban lemaradtam a "digitális fejlődésben". :-)
Ha jól emlékszem, kb. fél-1 éve kérdezte valaki ezt és akkor még nem volt - szerintem...
A Budapay-ről egyáltalán nem tudtam, így köszi, most én is tanultam és a kérdezőtől meg bocsi, hogy félreinformáltam.
(ez most kb. olyan volt, mint amikor a régi vezető rutinból vezet és nem vesz figyelembe egy megváltoztatott KRESZ táblát :-) )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!