Mennyit keres magyarországon egy segédmunkás nettóban naponta vagy akár óránként?
"Egy segédmunkás sokszor minimálbért keres, ez napi 5870 Ft 8 órás munkáért."
Hol? Meseországban?
Pesten a szomszédom 16 ezerért naponta nem talált 3 hónapig segédmunkást.
Nekem 2000Ft-ot kellett fizetnem 2 segédmunkásnak azért, hogy a létrát segítsenek hozzátámasztani a tetőhöz, mert a szél feltépte a cserepeket és meg kellett igazítani.
Régi 9m-es fa létráról van szó, van vagy 60-65kg, addig rendben, hogy cipeltem 500m-ert, de felállítani már nem bírom egyedül, 3-an szenvedtünk vele 15 percet és -2000Ft.
A leszedést nem vállalták, megoldottam egyedül kötéllel.
Öntözés 1200Ft/óra, fűnyírás 1500Ft/óra, építkezés 2000Ft/óra + reggeli +ebéd + sör + 3 óránként 1 doboz cigi, ásás 2000Ft/óra, költőztetés 1500Ft/óra utazási idő 2500Ft/óra a munkadíj az állásidő szintén 1500Ft/óra, fahordás utazással 1500Ft + 3 óránként 1 doboz cigi
Felénk ilyen árban jönnek!
A szakik még rosszabbak, csapszerelésnél előleg fizetés és majd valamikor jön 3500Ft/óra és pofázik meg szöszöl végig.
Asztalos 5000Ft/óra és elb***szta a dolgokat, megereszkedett ajtónál a tetejéből gyalult nem az aljából, nem fizettük ki erre kiadta pénzbehajtónak.
Tetőfedő cég nem szegelte le a cserepeket, nekem kellett megcsinálni a vihar után!
TV szerelő 5 hetet ült a munkán, majd leszámlázott 4500Ft-ot, de nem lett jó, menthetetlennek ítélte. Kíváncsiságom miatt én is szétszedtem, összerakni már nehezebb volt, néztem netes videókat és sikerült "megcsinálnom"
.youtube.com/watch?v=_KsGoE8ehnY
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!