Az élettársam elhagyott minket, mert lebukott hogy megcsalt, óriási bajba sodorva engem és az 1 éves kislányunkat. Milyen szervhez tudnék fordulni átmeneti anyagi segítségért? Részletek a leírásban
Nagyon kétségbe vagyok esve, mert a semmiből jött ez az egész, még fel sem fogtam. :( 7 éve voltunk együtt és most lelepett egy fiatal, 21 éves lánnyal, bár én sem vagyok öreg (26).
Nem érdekli, hogy mi lesz a gyerekével, akivel egyelőre azt sem tudom hova menjünk, mert alberletben lakunk és hó végéig fizetnem kellene, amit a gyes-bol képtelenség és nem beszéltem a gyogyszereirol, ami havi szinten, közel 20 ezer forint. Nagyon el vagyok keseredve. Nem akarom, hogy elvegyék tőlem a gyereket. :( 4 éves korom óta nekem sincsenek szüleim és nem szeretném hogy ő is így nőjön fel.
Hát így jártál, hülye a pasi sajnos és ennyi.
Az önkormányzat tojik a fejedre ha nem vagy roma, lesajnálnak és egyből a gyereknek ugranak úgyhogy rizikós.
Próbálj meg rokonok-szülők segítségével átvészelni az időt esetleg regizz fel egy normális társkereső oldalra és próbálkozz valami családtalan harmincas negyvenes agglegényt találni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!