Szerintetek mennyire lehet félretenni ebben az esetben?
A leszóló/húzó véleményekkel legyetek kíméletesek!
Utolsó hétben járó kismama vagyok!
Párom október óta dolgozik itthon, igy annyira nem sikerült félretenni mert sok minden kellett a babának. Viszont "unalmamban" készítettem egy elszámolást teljesen decemberig.
Én gyedet fogok kapni de csak 70.000fttal mertem számolni egyébként én erre még várnék kb 15.000ft, de nem mertem olyan nagy összeggel.
Párom 160.000ftot keres éd így körülbelül 230.000ft a bevételünk.
Van két autónk, kisebb hiteleink, rezsi, internet stb.
Mindent havi részletességgel számoltam. És arra jutottam ha ügyesek vagyunk főleg én mert én osztom a pénzt 40-60ezer forint között tudunk félretenni, plusz erre még jön az anyasági illetve a párom évvégi jutalma, plusz családi pótlék ami azt jelenti augusztustól decemberig 400.000ftot is félre tudunk tenni.
Szerintetek elvagyok varázsolva és lehetetlen vagy nem?
Igazából nem vagyunk azok a túl költekezős típusúak, de amire kell költünk. Igazából ha a felét félre tudnánk tenni is örülnék neki és az lesz az elsődleges cél.
Egyébként vidéken élünk, kertes saját házban.
A rezsi fűtés nélküli időszakban 41.000-54.000ft alakuk a negyed éves biztosításokat figyelembe véve. Ebből jön le a heti bevásárlások mondjuk havi szinten 80.000 ft.
Fűtési időszakban erre rájön havi plusz 20.000ft
Nos, mivel csak a bevételeteket írtad le és a kiadásokat nem: pl. mekkora a rezsi, mennyit mentek az autóval (havi benzin, stb), mennyi a hiteletek, mennyit költötök ennivalóra havonta, így aztán irtóra nem lehet megmondani, hogy meg tudsz-e annyit spórolni vagy sem?
Pl. lehet, eddig Te is kocsival jártál munkába, de most majd sokkal ritkábban kell, de a fenntartása akkor is sok pénzt visz el, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!