Ti mennyit fizettek az elofizeteses okostelefonert?
Figyelt kérdés
Vettem 1 forintert okos telefont amin van 4 g internet.4500ft havidija van.Beallitottam az idokorlatot is 4 ,2 gigara,es kijott 2ketszer 7000 ft folotti szamla.van rajta 100perc ingyen lebeszelheto.mit csinalhattam rosszul?2017. júl. 23. 10:45
1/4 anonim válasza:
9000 körül.
6 190 Ft a 2GB net+ hálozaton belül korlátlanul telefonálok,hálózaton kívül 200 percet.
És 3000 körül van az eszköztörlesztő.
2/4 anonim válasza:
Tudni kellene, milyen díjcsomagod van. Én 5300 ft-ot fizetek, nekem is van benne net meg sms meg perc, erre általában már csak a parkolás szokott +ba lenni.
3/4 Estádio de Felchút válasza:
Telefont részletre? Nooormális?
Olyan telefon vegyél, amilyet megengedhetsz magadnak...
4/4 anonim válasza:
2es vagyok. Azt nèzhetted el, hogy a 100 perc esetleg hálózaton belül van, te meg másikba telefonáltál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!