Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Kinek mennyi volt a legnagyobb...

Kinek mennyi volt a legnagyobb összeg kaparóson?

Figyelt kérdés
Én fáraók kincsét szoktam venni, nyertek rajt 5 millát is itt a közelemben, és nem rég rokonom hét ezret, kinek mennyi volt a legnagyobb nyereménye?
2017. júl. 22. 21:14
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
5000 volt a fáraóson, arra már a postásnéni is azt mondta, hogy szép találat :) 2000 volt kétszer, meg jó párszor az árát nyertem vissza.
2017. júl. 24. 21:47
 12/16 A kérdező kommentje:

Fáraóson valahogy a fele ár, vagy egész ár mindig visszajön.

Kettőt vettem tegnap, és 300-at kapartam valószínű beváltom azt, meg veszek hozzá mégegyet valamikor.

Csodálkozom , hogy azt mondják, hogy ez már szép, szinte nem volt még olyan, hogy valamicskét ne nyertem volna vele, a hét ezret is arról kaparták.

2 ezreset

meg az 5 ezreset egy sorsjegyen :)

2017. júl. 25. 18:35
 13/16 anonim ***** válasza:
2013 óta fáraózok (kb. havi 3), a max nyereményem eddig 5000 forint volt. :D
2017. aug. 2. 19:34
 14/16 anonim ***** válasza:
Szuper Bankón nyertem párszor 10.000 forintot, nekem valahogy az jött be. 😄
2017. aug. 2. 20:57
 15/16 A kérdező kommentje:
Én ezt a fáraósat kaparom mindig, annyira hozzá vagyok szokva, a hátoldalán fel van tüntetve, hogy mennyi nyeremény van, tehát akkor az a sok ember nem gyakorizik :( ha nyerek egyszer valami nagyobb összeget tüstént megírom, mert mást nem veszek , csak ezt a fajtát.
2017. aug. 2. 21:03
 16/16 anonim ***** válasza:
13eFT volt a legtöbb, Lottóláz-on.
2017. nov. 4. 14:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!