Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Hogy lehet valaki milliomos...

Hogy lehet valaki milliomos vagy milliardos?

Figyelt kérdés
mi kell ahhoz,h az legyek?hova kene mennem tovabb tanulni?meg alapsulis vagyok
2008. okt. 17. 21:48
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
51%
SZERENCSE! Ez az egésznek a kulcsa.Valaki mindent megtesz és semmi se jön össze neki (munka,család stb.) valaki meg abszolút nem tesz semmit és mégis útjába kerül a szerencse.Milliomos talán lehetsz, de milliárdos biztos nem. Legalábbis munkával 100% hogy nem.
2008. okt. 22. 07:25
 12/18 anonim ***** válasza:
95%

Jól mondja az Előző. Szerencse kell, de ahhoz, hogy megtaláld, felismerd azokat a lehetőségeket, amelyeket kihasználhatsz, és amelyekből pénzed származhat.

Ezután a szerzett pénzt nem szabad felélni, hanem vissza kell forgatni, pl. úgy ahogy egy másik válaszoló mondta: egy új ötlettel, amelyet egy folyamatosan bővülő vállalkozás formájában meg tudsz valósítani. Vagy csak egy egyszerű de nagyszerű pénzügyi befektetéssel.

És kerüld a bűnözést. Attól, hogy milliárdos vagy, még lehetsz egy senki, egy gazember. "Az embert a kapcsolat teszi naggyá, melyben részt vesz, s a szerep, melyet felvállal. A kapcsolatot pedig az áldozat teszi naggyá, melyet meghoznak érte." (Varga Endre-idézet)

2008. okt. 22. 09:05
 13/18 anonim ***** válasza:
73%
Ha kizárólag ez a cél, akkor mindenképpen brókernek menjél, ugyanis a brókernek ez a feladata, hogy minél nagyobb hasznot szerezzen a tőzsdén! Mindenesetre stresszes szakma és kockázatos,úgyhogy brókerként nem lesz könnyű életed!
2008. okt. 26. 13:28
 14/18 A kérdező kommentje:
mar bocsanat de ha nem vetted volna eszre utolso lotti valaszado,akkor en ekezeteknelkul irokl,szoval az irnák
2008. okt. 27. 12:04
 15/18 Vajda Gábor válasza:
74%

szegény nem lát a pénztől:DDDDD

Helyesen írNÉK!!!!!!!

Merthogy magas hangrendű a szó és ugyanilyen rag jön hozzá...jézusom.

Amúgy menj a Vágó Istvánhoz,Legyél te is milliomos!Próbálkozni lehet!Bár amilyen csőlátású vagy nem hiszem hogy lesz belőle valami:))))))

2008. dec. 16. 08:42
 16/18 anonim ***** válasza:
80%
Észrevettem, hogy ékezetek nélkül írsz (eléggé igénytelen dolog), ezért tettem idézőjelbe, hogy "irnak" mert te így írtad le, tudom, hogy ez nálad azt jelenti, hogy írnák. De azt még mindig nem tudom, hogy lehet valaki akkora paraszt, hogy ilyet képes legyen leírni, sőt, még fel is hívja a figyelmet arra, hogy milyen tukó.
2008. dec. 16. 09:17
 17/18 A kérdező kommentje:
már ékezetekkel irok :P bocs, rájöttem,hogy így jobb :)
2008. dec. 16. 13:39
 18/18 anonim válasza:
62%
visszatérve a fodrászos dologra,nagynéném fodrászként kezdte...és nyitott is saját fodrászatot...svájban éli a multimilliomosok világát..most vett egy 36millás porsche-t...ismétlem..FODRÁSZ szakma..és később ebből megkeresett pénzt fektette vállalkozásba svájcban...tehát semmi sem lehetetlen
2010. dec. 24. 00:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!