Kilophattak valamit a csomagombol a postan?
Hehe :D
Postán dolgozom, csomagokkal is foglalkozok, és mindig jót mosolygok az olyan elméleteken, hogy a csomagosok kilopják a csomagok tartalmát.
A válasz... valószínűleg nem. Nyilván embere válogatja, de egyik munkatársamról sem tudnám elképzelni, hogy csomagból lop. Arról én is hallottam hogy a kínából rendelt szarokat állítólag sokan dézsmálják (ami egyébként nem nagy ördöngősség), de így is érkezik naponta 200-800 db. Szerinted kinek van ideje azt nyitogatni? Pl. fésűm már van, nincs szükségem másikra. (Igen, már kitapogatni is ki lehet, hogy milyen ócskaságokat rendeltek, nincsenek titkaitok előttünk. :D )
Időpont ma 14:26
Én 6,5 évig voltam postás, főpénztáros. Nem nálunk, de a szomszédos 2. postán karácsonykor elég sok csomag érdekes módon nem érkezett meg. Többek közt az sem, amit én adtam ott fel. Szóval ne add az álszentet, igenis megy a lopás és bontogatás. Úgyhogy hiába mosolyogsz ezen, igenis valós tény, hogy ellopják/kilopják a dolgokat a csomagokból...
Nem azt írtam hogy nem lopnak sehol, de valószínűleg ott sem lopnak többen, mint bárhol másutt. Egyébként. Em tudom mit vagytok úgy oda, a vezetőink is lopnak, mégis megválasztjuk őket. Ha annyira féltek hogy lop a postás, válasszátok a DHL-t a GLS-t, a FedEx-et meg amit csak akartok.
Érdekes, hogy közvetlen élménye senkinek sem volt, vsak annyi, hogy állítólag a szomszéd postán loptak.
Nem tom hanyadik válaszoló, akinek szintén eltűnt a csomagja: kaptál érte kártérítést?
"Érdekes, hogy közvetlen élménye senkinek sem volt, vsak annyi, hogy állítólag a szomszéd postán loptak. "
Hát ez elég személyes és közvetlen élmény, hogy feladom és nem érkezik meg... mellesleg a nejem dolgozott azon a bizonyos kettes postán, ő is látta, hogy kilopkodják a csokikat, szaloncukrokat, ajándékokat...mégis mit vagyunk úgy oda? LOL, hiszen természetes dolog.... ezen nem tudsz szépíteni, tény, lopnak és kész. Ráadásul nem keveset.
" Egyébként. Em tudom mit vagytok úgy oda, a vezetőink is lopnak, mégis megválasztjuk őket."
Ja, mivel a vezetők lopnak, így mindenkinek szabad. Érdekes elveid vannak neked is...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!