Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Kilophattak valamit a csomagom...

Kilophattak valamit a csomagombol a postan?

Figyelt kérdés
2 honapja kuldtek nekem egy csomagot kulfoldre ajanlva,de nem kaptam meg.azt mondtak rossz a hazszam pedig jo volt ezert.visszament,de az is egy honapig tartott.az ismerosom mondta hogy fel volt bontva nem kiszakadva es ujra volt ragasztva.az egyik dolog amit kuldott nem volt benn.a postan azt mondtak neki hogy biztos kiesett,de a csomag ugyanaz volt es nem volt kiszakadva.latszott hogy felbontottak.

2017. júl. 13. 13:09
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
A postán úgy lopnak, mint az állat.
2017. júl. 13. 13:13
 2/16 anonim ***** válasza:
Evidens... Jobban jártok valami csomagküldő szolgáltatással, még ha drága is.
2017. júl. 13. 14:09
 3/16 anonim ***** válasza:
33%

Hehe :D

Postán dolgozom, csomagokkal is foglalkozok, és mindig jót mosolygok az olyan elméleteken, hogy a csomagosok kilopják a csomagok tartalmát.

A válasz... valószínűleg nem. Nyilván embere válogatja, de egyik munkatársamról sem tudnám elképzelni, hogy csomagból lop. Arról én is hallottam hogy a kínából rendelt szarokat állítólag sokan dézsmálják (ami egyébként nem nagy ördöngősség), de így is érkezik naponta 200-800 db. Szerinted kinek van ideje azt nyitogatni? Pl. fésűm már van, nincs szükségem másikra. (Igen, már kitapogatni is ki lehet, hogy milyen ócskaságokat rendeltek, nincsenek titkaitok előttünk. :D )

2017. júl. 13. 14:26
 4/16 anonim ***** válasza:
Olyan már volt hogy újracsomagoltunk csomagot, mert olyan amatőr módon volt becsomagolva, hogy az csoda.
2017. júl. 13. 14:28
 5/16 anonim ***** válasza:

Időpont ma 14:26

Én 6,5 évig voltam postás, főpénztáros. Nem nálunk, de a szomszédos 2. postán karácsonykor elég sok csomag érdekes módon nem érkezett meg. Többek közt az sem, amit én adtam ott fel. Szóval ne add az álszentet, igenis megy a lopás és bontogatás. Úgyhogy hiába mosolyogsz ezen, igenis valós tény, hogy ellopják/kilopják a dolgokat a csomagokból...

2017. júl. 13. 15:47
 6/16 anonim ***** válasza:
44%
A hármaska ott van nagyon eltévedve, hogy azt képzeli, ha náluk nem lopnak, akkor sehol.
2017. júl. 13. 15:57
 7/16 anonim ***** válasza:
Pontosan: olyan méreteket ölt a lopás, hogy nem is gondolnád. Persze vannak tisztességes dolgozók, de rengetegen bontogatnak...és nem feltételen az OLK-bvan, vagy az üzemekben, hanem már a postán, amikor készítik össze a járatnak a leveleket, csomagokat. Van, hogy már akkor eltünik, eleve ki sem ér a postáról...
2017. júl. 13. 16:01
 8/16 anonim ***** válasza:

Nem azt írtam hogy nem lopnak sehol, de valószínűleg ott sem lopnak többen, mint bárhol másutt. Egyébként. Em tudom mit vagytok úgy oda, a vezetőink is lopnak, mégis megválasztjuk őket. Ha annyira féltek hogy lop a postás, válasszátok a DHL-t a GLS-t, a FedEx-et meg amit csak akartok.

Érdekes, hogy közvetlen élménye senkinek sem volt, vsak annyi, hogy állítólag a szomszéd postán loptak.

Nem tom hanyadik válaszoló, akinek szintén eltűnt a csomagja: kaptál érte kártérítést?

2017. júl. 13. 16:57
 9/16 anonim ***** válasza:

"Érdekes, hogy közvetlen élménye senkinek sem volt, vsak annyi, hogy állítólag a szomszéd postán loptak. "

Hát ez elég személyes és közvetlen élmény, hogy feladom és nem érkezik meg... mellesleg a nejem dolgozott azon a bizonyos kettes postán, ő is látta, hogy kilopkodják a csokikat, szaloncukrokat, ajándékokat...mégis mit vagyunk úgy oda? LOL, hiszen természetes dolog.... ezen nem tudsz szépíteni, tény, lopnak és kész. Ráadásul nem keveset.

2017. júl. 13. 17:04
 10/16 anonim ***** válasza:

" Egyébként. Em tudom mit vagytok úgy oda, a vezetőink is lopnak, mégis megválasztjuk őket."

Ja, mivel a vezetők lopnak, így mindenkinek szabad. Érdekes elveid vannak neked is...

2017. júl. 13. 17:05
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!