Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Hogy adhatták át a csomagom...

Hogy adhatták át a csomagom másnak?

Figyelt kérdés
Rendeltem egy sapkát online fizetéssel, hívott a GLS futár is hogy 11-én hozza. Leegyeztette a címet, emeletet, ajtót. Aznap várom de nem jött. Másnap is vártam még keveset de utána csomagkövetőn nézem és be lett írva hogy kézbesítve egy másik embernek.Nem ismerős, nem rokon fogalmam sincs kinek adták át. Vevőszolgálatra telefonálás után se derült ki semmi náluk is az van hogy kiszállították. Közelben nincs olyan nevű személy aki átvette. Mi ilyenkor a teendő? Hogy adhatta át így egyáltalán?

2017. júl. 13. 06:12
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Webshopnál tegyél lanaszt
2017. júl. 13. 06:48
 2/4 anonim ***** válasza:
45%
Hanyagság, nemtörődömség.
2017. júl. 13. 06:49
 3/4 anonim ***** válasza:
5%
Ha a webshoppal nem tudsz megegyezni, vedd ezt egy tanulópénznek, hogy előre csak a legiztosabb esetekben fizethetünk.
2017. júl. 13. 06:57
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Elozore ne hallgass, tegyél panaszt a webshopban, majd ők leboxoljak a futárral vagy küldenek újat.
2017. júl. 13. 07:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!