Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » BET365 - ki fogom tudni venni...

BET365 - ki fogom tudni venni a pénzt?

Figyelt kérdés

Megláttam egy meccset e-sport témában, megtetszett 15ezret feltöltöttem az oldalra, kapásból 30ezer jelent meg (gondolom ez lenne a 100%-os bónusz amit úgy hirdetnek) fogadtam is 15ezer értékben de ott volt egy olyan opció, hogy felvehető most 14250Ft, rákattintottam az egyenlegem lejjebb ment és eltűnt a fogadásom, úgyhogy megcsináltam még egyszer mivel engedte újra a 15ezres fogadást így nem is foglalkoztatott a dolog, De most, hogy nézegetem ezt a bónusz lehetőséget meg, hogy be tudod forgatni a pénzed kicsit megrémültem, hogy én valahogy aktiváltam és további téteket kell tennem, hogy kifizessenek. Amit el szeretnék kerülni hiszen nem játszottam még és nem is tervezek a jövőben.

ezt a levelet kaptam.

Kedves ......!

Köszönjünk, hogy igényelte 100% bónuszát a bet365 oldalán. Feljogosító befizetését sikeresen megforgatta egyszer, így bónusza rendelkezésre áll a fogadásokhoz.

Kérjük, vegye figyelembe, hogy a rendezett fogadásai értékének el kell érnie a befizetése és bónusza háromszor mielőtt kifizetést indítana. Amint teljesítette a bónusz megforgatási követelményeit, kapcsolatba lépünk Önnel.

Ha további segítségre van szüksége ez ügyben, vagy mással problémával kapcsolatban, kérjük, lépjen velünk kapcsolatba. Ügyfélszolgálatunkat 10:00 és 01:00 (CET) között érheti el élő chaten, e-mailben, vagy telefonon a +800 12 365 365 vonalas számról ingyenesen hívható vagy a +44 1782 684663 számon.

Most akkor ha lezajlik a mérkőzés megkapom rendesen a pénzem vagy, hogy van ez a dolog elég nehéz átlátni. :/

2017. júl. 10. 14:08
 1/1 anonim ***** válasza:
nem!! 3x or meg kell forgatnod a 15 ezer forintot es csak utána veheted ki! szóval mintha 45 ezer ft al jatszanal... asszem ettől a pénztől bucsuzhatsz... de sok szerencsét! golokra probalj meg jatszani
2017. szept. 10. 09:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!