Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Közfoglalkoztatotti jogviszony...

Közfoglalkoztatotti jogviszony? Milyen hátrány, esetleg előny származik belőle? Fontos

Figyelt kérdés
Elkezdtem dolgozni egy mentőállomáson, ahol irodai munkát végzem, közfoglalkoztatottis bejelentésem lett. Az is határozott időre, de állítólag mindenkinek így írták, és mindig hosszabbítják. Milyen előnyöm vagy esetleges hátrányom származhat ebből a bejelentésből? Egyáltalán miben tér el egy rendes bejelentéstől? Előre is köszönöm!

2017. júl. 9. 18:56
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Interjú*, képzésem*. (Elnézést az elírásokért.)
2017. júl. 9. 21:56
 12/15 anonim ***** válasza:

Akkor ez nem közmunka, hanem rendes főállású munkaviszony.

Egyszer jó régen én is jelentkeztem mentőállomásra, adminnak, diszpécsernek, még csak vissza sem jeleztek. xD

2017. júl. 9. 23:28
 13/15 anonim ***** válasza:

Hirdetésre jelentkeztél és az van a szerződésben, hogy KÖZFOGLALKOZTATOTT vagy ? :D

El tudom képzelni, szoktak ilyet csinálni, hogy közmunkára újsághirdetésben keresnek embereket. Lehet eredetileg 260 a bruttó bére egy irodistának, neked meg csak azért adnak bruttó 160-at mert közmunkaprogram keretén belül leszel foglalkoztatva :D

2017. júl. 10. 02:44
 14/15 anonim ***** válasza:
* Ha jól emlékszem tavaly vagy tavalyelőtt egy helyi újságban közmunkára szociális munkást kerestek.
2017. júl. 10. 03:00
 15/15 anonim ***** válasza:
Közfoglalkoztatott vagy közalkalmazott... Hát nem mindegy.
2017. júl. 10. 06:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!