E- bay on van még valami teendő paypalos fizetés után?
Sziasztok!
Megvettem az árukat e-bay -on és paypal -al fizettem értük.
Kaptam a paypal accountra és mailban is levelet, visszaigazolást. Van még valami teendő, vagy csak várni kell a megérkezést? Kapok a vevőktől is visszaigazolást, hogy megkapták a pénzt?
Nem találtam lehetőség beállítást, hogy most futár hozza e, vagy postai kiszállítás legyen.
Ez választható, vagy előre meghatározott?
Szia!
Nincs más dolgod csak várni,hogy a postás hozza. :)
Értem. Köszönöm. :)
Mindegyik rendelésem célba ért, egyet kivéve. Ennél a következő hibaüzenetet kaptam:
"This order was not successful. Order cost has not been included in the total amount. The seller hasn't received payment for this order yet"
Azt írják, hogy a rendelés nem volt sikeres. A rendelés költsége, nem tartalmazza a teljes összeget. Az eladó nem kapta meg a pénzt a rendelésért ezidáig.
Ma, vagyis szombat reggel rendeltem meg és ezt szombat este írta. Mikorra érkezik meg hozzájuk a pénz? Szabadnapon, vagy munkaszüneti napon is célba ér, vagy csak a munkanapon? Köszönöm. :)
Tudja valaki, hogy mi a teendő ilyenkor?
Paypal -al fizettem, megvettem az árut, elküldtem a pénzt érte és kaptam is róla visszaigazolást, hogy fizettem.
Az imént írtam neki, várom a válaszát.
PP-en keresztül max kb. 3 nap, mire átér a pénz.
Gyanítom te esetedben más a probléma.
Össze van kötve a bankszámlád a PP-el? Ha nincs, akkor lehet, hogy nincs rajta elég fedezet.
Ebayen nézd meg, hogy az itemnél mit ír, hogy fizetve, vagy sem. Illetve Ebay historyban, hogy vontak-e le pénzt, vagy van-e pending transaction.
Ha nincs és nem jelzi, akkor fizesd újra.
2x nem fog elmenni a pénz, de ha mégis, akkor visszaígényelheted, hogy duplikáció volt véletlenül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!