Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Paypalon pénzt küldtem el....

Paypalon pénzt küldtem el. (Send money to friends and family). És nem kaptam meg amit kifizettem és még zsarol is. Ezt a Pénzt valahogyan vissza tudnám igényelni?

Figyelt kérdés
Vagy amiért a send money to friends and family opció miatt ezt nem tehetem meg?:( Segítsetek nagyon el vagyok keseredve...

2017. jún. 29. 23:19
 1/6 anonim ***** válasza:
jelentsd fel
2017. jún. 30. 01:00
 2/6 A kérdező kommentje:

Hogy tudom feljelenteni? Ha feljelentem tudnak valamit csinálni ellene? Ez egy maganszemely.

Nem egy cég.

2017. jún. 30. 07:12
 3/6 anonim ***** válasza:

Nem tudod visszaigényelni, mert ennél a típusú pénzküldésnél a vásárlói védelem nem érvényesül. Pont ezért nagyon nem ajánlott áruvásárlásnál ezt választani.

Mégis mivel zsarol amúgy?

2017. jún. 30. 08:58
 4/6 A kérdező kommentje:

Elmentem a bankomhoz, mivel lastschrift típusú az utalás ezért a bankon keresztul sikerult visszaigenyelni a pénzt.

Ez sajnos egy fizetős játék, és azt akarja, hogy ha majd jatszhat az accountomon akkor odaadja nekem a penzt, de tudom ha felengedem ezek után le fog lopni. És ő kitalalta hiába fizettem neki, ismerem már egy ideje, nem először vasaroltam nála probléma nelkul. Kitalalta csak akkor fogja odaadni a jatekpenzt

Ha felengedem jatszani. Am 100% hogy hazugsag. Akkor még el is lopnak mindenem.

2017. jún. 30. 11:36
 5/6 anonim ***** válasza:

Mivel játék accountokat eladni teljesen illegális, sajnos nem is tehetsz sehol panaszt, ha semmit nem kapsz a pénzedért.

Ha mégis kapnál, az eladó bármikor meggondolhatja magát, szól a játék üzemeltetőjének, hogy ellopták az accountját, és ilyenkor téged letiltanak, ő pedig visszakapja a fiókot.

Ha banki stornóztatás által sok Paypal fizetésed meghiúsul, a Paypal lezárhatja a számládat.

Az pedig alap, hogy a játékos accontjaidon senkit nem engedsz játszani.

Szerintem tartsd távol magad az ilyen ügyletektől a jövőben.

2017. jún. 30. 22:03
 6/6 A kérdező kommentje:

Rendben köszönöm igen ez egy nagyon jó tanács.

Többet nem akarok venni semmit paypalon, csak ezt szeretném, most mindet visszahúzni ha már így átvert...

De mást is átvert azóta, csak úgy mivel jatékon belüli dolog, panaszt sem nagyon írhatunk. Whats app beszélgetésem

van ahol leír mindent, hogy hiába fizettem ki nem fogja odaadni... Ez egy jó bizonyíték lehet ha valami baj lenne.

2017. júl. 1. 02:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!