Kitől kérjek kölcsön?
Figyelt kérdés
50 ezerre lenne szükségem és 2 hét után 100 ezret tudnék visszafizetni.2017. jún. 28. 13:38
1/9 anonim válasza:
Valamelyik ismerősöd csak tud adni. Banktól soha ne kérj kölcsön. Ezt már én is megtanultam.
2/9 A kérdező kommentje:
De nincs senki olyan ismerösőm, minkenki önző.
2017. jún. 28. 13:46
3/9 anonim válasza:
Provident úgy tudom, kis összeget 40 ezer ft-ot otthoni szolgáltatással akkor is ad kölcsön, ha nincs munkáltatói jövedelemigazolásod.
4/9 anonim válasza:
Nem önzők, csak nem hülyék. Akinek nincs 50e forintja megtakarítva az nem tud 100e-t csinálni belőle 2 hét alatt.
5/9 A kérdező kommentje:
ÉN tudok, és én már sokszor adtam nekik, akiktől kérni akartam, csak most mivel é befeketetó vállalkozó vagyok, nem tudok kivenni pénzt, julius 1-ig, és nincs tartalékom, a kocsimat kéne elvinni szervízbe ami 50 ezer. És mivel cégem van lesz pénzem, ezért irtam azt hogy 100 ezret adok vissza,
2017. jún. 28. 16:27
6/9 anonim válasza:
Küldjél egy cég linket, ha legit, akkor megbeszéljük.
8/9 anonim válasza:
3 milliárdos éves bevételedből nem telik 50 000Ft-os számlára???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!