Milyen lehet az aláírásom?
Sziasztok. A kérdést hülyén fogalmaztam meg, leírom, hogy értsétek.
Arra lennék kíváncsi, hogy pl. a személyimen lévő aláírás még a régi gyöngy betükkel van írva, mint az iskolában, viszont. Viszont papírok aláírásánál már nem szeretném ezt a szép aláírást használni, hanem a sokaktól megszokott kriksz kraksz egy betű két betű össze vissza huzogatásos aláírási módszert szeretném használni.
DE nem tudom, hogy ezt be kell jelentenem valahol, hogy tudják, hogy ez az én aláírásom. Bankban? Kormányhivatalban? Vagy csak gondolok egyet és már nem így írok alá, hanem a kriksz kraksz verzióval?
Hallottam oylat, hogy a takarékban, ha utalni szeretnék, akkor azt az aláírást kell használnom amit pl a bankban,személyimen adtam meg.
Remélem érthető mi a kérdésem és köszönöm!
Nem kell bejelentened sehol.
Olyan előfordul, hogy pl ha nyitsz egy bankszámlát, akkor kell aláírásmintát adnod. Nekem a postán van megtakarítási számlám, és legutóbb, mikor nagyobb összeget vettem fel róla, láttam, ahogy 2 ügyintéző is összenézi, hogy a számlanyitáskor "megadott" aláiásom egyezek e azzal, ahogy kivételnél aláírtam. De nem hívnak írásszakértőt ott sem, nyugi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!