Ha gyorsan kellene, honnan szednétek össze 10 millió forintot?
Figyelt kérdés
Nem bankrablás meg ilyenek érdekelnek.2017. jún. 19. 12:20
1/9 anonim válasza:
sehonnan, nem tudnék gyorsan ennyit összeszedni, mivel nincs ekkora vagyonom se ismerősöm, kinek ekkora vagyona lenne.
3/9 anonim válasza:
Még 10ezret sem tudnék hirtelen előteremteni.
5/9 anonim válasza:
Úgy a jó egyharmadát kivenném a bankból (megtakarítás + bankszámla), olyan 2 millió pont van apukámnak is, mert most kezdik a házfejújítást (nyilván akkor stornó a felújítás), a maradékot meg szerintem kölcsön tunám kérni a testvéreméktől, ők lakásra gyűjtenek, ennyi sztem már összegyűlt. Persze ezzel lenulláznám a teljes családot, szóval remélem, ilyen nem fog történni :)
6/9 anonim válasza:
Hitelt vennék fel valószínűleg. Kérni nem tudnék kitől, de több ismerősön keresztül se jönne ennyi össze. Házat lehetne még eladni, de arra meg nincs garancia hogy hamar lesz rá vevő. Más tulajdonom meg nincs amiből ennyit szerezhetnék. Szóval marad az a hitel.
7/9 anonim válasza:
Sehonnan. Senki sem adna nekem ennyi zsozsót, a bank sem.
9/9 anonim válasza:
bankom adna legalább 8-at, többit a szülőktől
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!