Diákmunka MŰISZ-nél, volna néhány kérdésem?
Beregisztráltam az oldalra, az önéletrajzomat még nem töltöttem fel, de rövidesen megteszem. A kérdéseim azok volnának, hogy:
Miután jelentkeztem egy munkára, mi a teendőm? Egyszer bementem hozzájuk és azt mondták, hogy konkrét munkával írnak csak szerződést. Jelentkezek egy munkára, utána rögtön mennyek be hozzájuk, vagy ők fognak szólni, hogy mehetek e dolgozni és akkor kell bemenni hozzájuk?
A másik kérdés nem feltétlenül a MŰISZ-hez köthető. Kicsit nagyobb darab vagyok, a könnyű fizikai munkák mennyire könnyűek? Kicsit tartok attól, hogy elvállalok valami könnyű fizikai munkát és nem bírnám. Pl most látok egy szőnyegáruházba árufeltöltői munkát. Azt egy nem túl jó fizikumú ember hogy bírná? Annyira nem vagyok kórosan elhízva, de azért nem bővelkedem izmokban.
1. jelentkezel a munkára, ha elfogadják a jelentkezésedet, majd utána írtok szerződést.
2. szerintem átlagos képességgel bírható, de ki fogsz fáradni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!