Kinek köszöneted a vagyonod?
Saját magamnak. A szüleimtől nem várhattam segítséget, mert szegények voltak mindig mint a templom egere, most én segítem őket.
Sosem voltak kapcsolataim, világ életemben 1-2 barátom volt, magamnak való voltam. Olyan szakmát tanultam amihez nem kell protekció (IT). Vagyonom még nincs, de a fizetésem 5x annyi már mint 2010-ben, így elég komolyan tudok félretenni belőle.
Nincs most vagyonom, munkanélküli vagyok!
a jelenlegi vagyonom 1300 forint :P
Saját magamnak.
Szüleim pénzzel soha nem tudtak segíteni - apán elitta - nem egyszer a vacsora csak főtt krumpli volt (még jó, hogy volt). De köszönet apámnak ezért, mert legalább hajtóerő volt ahhoz, hogy más életet akarjak.
Kitartás, szorgalom kellett hozzá, és mind a mai napig nem szeretem, ha valaki segíteni akar. Valamiért nagyon zavar, talán nem akarom elkötelezni magam, nem akarok senkinek tartozni semmivel. Én így vagyok boldog.
Amit elértem: 2 lakás, 1 garázs, 1 kert. Kocsim sosem volt, de bejártam Európát, jelenleg anyagi gondjaim nincsenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!