Hatvanban, vagy a környékén milyen diákmunkák vannak?
Figyelt kérdés
Eddig a hatvani decathlonnal bróbálkoztam, iskola szövetkezetek keresztül többször is elküldtem az önéletrajzomat, de nem válaszoltak soha. Nagyon el vagyok keseredve, a jövő hónapban 18 leszek, és ez lenne a második nyár, hogy nem tudok elmenni dolgozni, mert egyszerüen nem közlik még azt sem hogy nem vettek fel. Nagyon sürgős lenne már, hogy el tudjak kezdeni dolgozni, ugyanis nagyon szükségem van a pénzre.2017. jún. 16. 11:29
1/1 anonim válasza:
Tesco (árufeltöltő, stb),
Bosch, bár ide az ismeretség számít nagyon. Barátnőmet is épphogy felvették, de csak azért, mert az apja ott valami mérnök.
Esetleg kisboltokban bepróbálkozhatsz "fekete" munkával.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!