Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Mitől függ, hogy a "Binatex.co...

Mitől függ, hogy a "Binatex.com" oldalon a grafikonon le vagy fel mozognak az árfolyamok?

Figyelt kérdés
Kezdő vagyok még, de szerintem ha valaki jól elmagyarázza, akkor könnyen belejöhetek. Fenn vagyok a Binatex.com oldalon és nem tudom, hogy mitől függ, hogy le vagy fel mozognak az árfolyamok a grafikonon. Voltak már nyereségeim, de több veszteségem volt. Valaki tud segíteni megérteni, hogy hogyan is működik ez az egész, vagy hogy mire figyeljek és hogyan tippeljek egy kicsit sikeresebben?
2017. jún. 15. 13:18
 1/5 anonim ***** válasza:
Ne "tippelj".... a tőzsde tudomány, nem tippverseny. amúgy meg a Binatex ahogy én néztem a neten most kb 3 perc alatt, nagyon úgy néz ki, hogy csaló.
2017. jún. 15. 13:50
 2/5 A kérdező kommentje:
És milyen oldalakat tudnál ajánlani, ami nem csaló?
2017. jún. 15. 17:35
 3/5 anonim ***** válasza:

[link]

Ezt ajánlották már többen is, én még nem próbáltam. Vannak oktatóanyagok is, van köztük pár ingyenes, én ezekkel kezdeném.

2017. jún. 17. 02:02
 4/5 anonim ***** válasza:
Előző vagyok, a binatex tényleg egy ordas nagy kamu, nézd csak meg a magyar fordítást.
2017. jún. 17. 11:30
 5/5 anonim ***** válasza:

Bocs, hogy csak most válaszolok: xtb.com, lmax.com. Most nézek (próbálok ki) egy újat: FXBtrading.com.

Általános tanács: nézd meg, hol van a számlája, milyen hatóság által felügyelt, hol van a székhelye, milyen a ki-és beutalás sebessége, milyen gyors a HD.

Ha hazai részvényekkel akarsz kereskedni, akkor toronymagasan a Random Capital a legjobb!!!!!!!!

2017. júl. 6. 09:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!