Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Magyarországon szerintetek...

Magyarországon szerintetek meg lehet élni élő pókerből?

Figyelt kérdés
Online pókeren heads upokat játszottam, 10$-on és havi 200$ körül kerestem (diák vagyok), de pokerstarson már túl erős a mezőny, a terem ahol meg eddig játszottam megszűnt. Magyarországon az élő póker szörnyű szabályozása miatt elég magas a rake és a maximum tét is 500/500, emellett sokszor kevés az akció magasabb téten. Ismertek olyat aki ebből hosszabb távon tudott profitálni?

2017. jún. 15. 13:15
 1/7 anonim ***** válasza:

Nem. Élő pókerból szinte senki nem él meg MO-n, nincsenek elég nagy versenyek, a cashgame-k meg nem szervezettek, hanem kb. bűnözők gyülekezete, ott meg nem érdemes nyerni...

A pókert a net dominálja. Akik a nagy versenyeken játszanak ők is a netből profitálna, az élő versenyeket a szponzoráció (pl. a netes termeké...) tartja életben.

2017. jún. 15. 13:23
 2/7 anonim ***** válasza:
Akkor igen ha ez a játék hobbi és nem a szenvedély mánia irányítja . Mellékesnek jól jön és van fejlesztő hatása , de csak erre alapozni veszélyes .
2017. jún. 15. 13:49
 3/7 Tóth Péter Tamás ***** válasza:
Koroknai András, 2012 wsop főverseny 6. helyezett, 1,6M dollár+még tavaly nyert meg egy EPT állomást egy magyar (vagy tán második lett). Koroknai 2010ben még WPT-t is nyert. De ha meg akarsz élni belőle, akkor felejtsd el, hogy 10 dolláros heads upokat játszol. Ha meg akarsz élni belőle, akkor úgy számolj, hogy mondjuk 1 évre meg tudod-e előre keresni a betevődet (számla, kaja stb). Ha igen, akkor sok szerencsét!
2017. jún. 18. 15:51
 4/7 anonim ***** válasza:
Partypokert ajánlom, ha stars túl erős, vagy esetleg a nagyon kicsi termeket, ha csak heads up tolod. Sokan élnek amúgy belőle, ha gondolod dobj egy privátot.
2017. jún. 27. 01:02
 5/7 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat, azóta lementem egy élő terembe és nem tűnik olyan vészesnek a helyzet, kiegészítő jövedelemnek jónak tűnik, megélni szerintem se lehet belőle.

Online pókerből tudom hogy elég sokan élnek, de azt már nem igazán élvezem, így meg nem sokkal több mint egy sima diákmunka. Próbáltam a partypokert, ha jól emlékszem ott volt a legnagyobb win rate-m, de csak egy upswingnek tudtam be, mivel nagyon magas a fee az ottani heads upokon, de majd lehet adok neki még egy esélyt.

2017. júl. 7. 15:54
 6/7 Tóth Péter Tamás ***** válasza:
4# egy kis off téma, ha nem baj. A Pokerstarson nem az a baj, hogy erős az ÉLMEZŐNY (azért emelem ki, mert ps-en csomó olyan szamár van, aki csak úgy heccből kattintgat az all in gombra 72 offal), hanem az, hogy ott sokkal rosszabb az rng, mint party pokeren. Egy példa: tegyük fel, egy nap van tízszer két ászod, flop előtt all in KK meg QQ ellen. Ahogy észrevettem, 10 alkalomból, ha 6-ot nyersz...party pokeren eddig nekem talán csak egyszer volt ilyen, hogy két ásszal vesztek két király v két dáma ellen.
2017. júl. 8. 00:28
 7/7 Tóth Péter Tamás ***** válasza:
Ezzel csak azt akarom mondani, hogy sokkal kisebb az rng (random number generator) faktor PP-n.
2017. júl. 8. 00:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!