Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » ATM-ből mennyi pénzt lehet...

ATM-ből mennyi pénzt lehet maximum felvenni?

Figyelt kérdés

Azt tudom, hogy 1 milliót biztos, hogy nem.

De 100 ezret tuti, hogy fel lehet venni.

2017. jún. 11. 13:52
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
a kártya meg az ATM limit teljesen más. A nyíilás miatt ha jól tudom csak 500e ft-ot tud kiadni egyszerre. Amúgy elvileg ha nincs benne elég pénz akkor jelez az atm.
2017. jún. 11. 19:30
 12/16 A kérdező kommentje:

- Alapból 100 e Ft a kártya limit, lehet, hogy ezért csak 100 e-et tudtál kivenni.

- Nyilván jelez. :)

2017. jún. 11. 20:29
 13/16 anonim ***** válasza:

20 000 000Ft fér bele, Győrben annyit zsákmányoltak, mikor kitépték a falból.

Amúgy annyit tudsz felvenni, amennyit a limited enged, vagy az ATM-ben levő max összeg, de még bankkártyád sincsen, így feleslegesen rugózol rajta :)

2017. jún. 11. 20:30
 14/16 anonim ***** válasza:
Nem 100 ezer a limitem, az automatáé annyi, a más összegee se ad egy ezressel se többet
2017. jún. 11. 20:47
 15/16 anonim ***** válasza:

"20 000 000Ft fér bele, Győrben annyit zsákmányoltak, mikor kitépték a falból. "

Neked jó a szövegértésed. Kiadónyílás tudod mi az? Nah abba, 500e ft fér bele és ezennel meg is van válaszolva a kérdés

2017. jún. 11. 20:59
 16/16 A kérdező kommentje:

Azért mert 20 milliót loptak el nem biztos, hogy "csak" annyi fér bele!

De ez amúgy reálisnak tűnik.

A másiknak meg leírnám, hogy 1-2 milliónál többet személyesen is csak előre bejelentve kaphatsz!

Ki kell hozzá tölteni egy papírt. Tudom, mert nem rég vettek barátaim szülei új lakást!

És azt nem nem értem, hogy kinek nincs bankkártyája?!

Nyilván aki itt válaszol annak van kártyája. Vagy mégis, hogy lenne akkor tapasztalatuk?

2017. jún. 11. 22:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!