Lehet szerződést hosszabbítani a Vodafone-nál akkor, ha van egy pár napos számlatartozás?
Azt tudom, hogy interneten és telefonon ilyen esetben nem lehet szerződést hosszabbítani. Viszont üzletekben, személyesen lehet? - Erre a 1270-n nem tudtak választ adni, viszont én úgy emlékszem, hogy egyszer már hosszabbítottam pár napos tartozással, az egyik üzletükben.
A szerződésem pár napja járt le, tehát jogosult lennék hosszabbításra, viszont van egy 2 napos számlatartozásom is. (Mindig 6-8 nappal később szoktam befizetni a számlákat, mert úgy kapok fizetést.) - Viszont ma összetörtem a telefonomat, és gondoltam kiaknázom a hosszabbítás adta lehetőséget, és onnan pótolom az összetört telefonomat, mivel általában 1 forintért megtehetem ezt.
Viszont számlatartozással szerintetek lehetséges ez?
Ha valaki hasonló problémába futna:
Sikerült szerződést hosszabbítanom ma a tartozásom ellenére is. - Nem tudom, hogy van-e hozzá köze annak, hogy 14 éve vagyok Vodafone ügyfél, és néhány napos csúszásokat leszámítva soha nem volt problémám, vagy pedig annak, hogy átlagon felüli összeget fizetek. - Mindegy is, remélem segítettem valakinek.
Természetesen a tartozásomat 3 nap múlva rendezni is fogom. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!