Debrecenben van olyan óraszerviz, ahová be mernétek adni egy drága, mechanikus svájci órát?
Nemrég megvettem azt az órát, amire régóta vágyom, egy Rolex Datejust-ot
A kérdésem az lenne, hogy Debrecenben ti hová mernétek bevinni szervizeltetni?
Van valamilyen garancia arra, hogy ha a szerviz közben megsérül, akkor kifizessék a kárt?
Érdemesebb inkább felutazni Pestre vele?
Ha ilyen órám lenne, csak a hivatalós szervizbe vinném be, meg kedvesen hőbörögnék egyet a svájci ügyfélszolgálat ak, hogy miért is kell szervizeltetni.
Az én órám egy 80ezees műanyag, de szó kb az amcsi ügyfélszolgálat rámtutymálta a cserét, amikor kérdeztem valami besllításról.
Azért kell szervizeltetni, mert ez egy mechanikus óra, kopnak az alkatrészek, öregednek benne az olajok
Mivel a Datejust-omat használtam vettem, ezért jó szokás ilyenkor elvinni átnézetni, viszont itt nem tudok olyan órást akinek a kezébe merném adni
Egy kvarcórát mint a tiéd, is kell szervizeltetni, de azt kifejezetten csak akkor, ha valami rendelleneset tapasztal rajta az ember
Nem kvarcórám van ;) hanem aktivításmérő, bármi baja volt eddig az enyémbek ill az ismerőseimének magyar szervíz szó nélkül cserélte, pedig javítható, az amcsi suppot meg akkor is cserét küld, ha nincs baja...és ez ugye messze a te órád árkategóriája alatt van
Azt hittem újonan vetted az órád, mindenesetre kérdezd meg az ügyfélszolgálatot, mely szerviz a hivatalos partnerük
Megkérdeztem őket, elvileg Pesten van egy Rolex butik, ahol átveszik az órát, és elküldik Svájcba szervizeltetni
Bár egy kicsit húzós lesz az ár, tekintve hogy mennyit kell utaznia, és a szerviz idő se semmi (egy-két hónap legalább, mire szétszedik darabokra, írnak egy listát nekem az elvégzendő feladatokról, ideküldik, aláírom hogy mi kell ezekből, visszaküldöm a levelet, megrendelik az alkatrészeket, összerakják és a COSC szerint időt és erőforrásokat nem kímélve letesztelik, hogy megfelel-e a standardjaiknak)
Sajnos el kell fogadnom hogy ez egy drága óra, hat-hétévente szervizbe kell adni és ellenőriztetni, viszont az ember élete végéig kitarthat egy ilyen óra ha nem éri nagy sérülés (ha igen, akkor is fel lehet támasztani az árának töredékéért)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!