Juhawz kérdése:
Blockchainről bitcoint szeretnék az otp-s számlámra utalni, hogyan?
Figyelt kérdés
Van egy funkció blockchainen, hogy Európán belül átváltja a btc-t eurora, de nem találtam semmit arról, hogy ezt kiutalják-e pay palre vagy bankszámlár. Tudom sok lesz a költség kicsit.2017. jún. 5. 11:17
1/4 anonim válasza:
"Van egy funkció blockchainen, hogy Európán belül átváltja a btc-t eurora"
Valamit elnéztél, a blockchainnek semmi köze az Euro átváltáshoz. Azt bitcoin tőzsdéken teheted meg.
2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a teljesen inkompetens vàlaszt. A Blockchain alatt az online tàrcàt értem(nem a bitcoin tranzakciós rendszerét). Szàmos exchange oldal van ahol lehet cryptocurrencyt vàltani és vannak olyan oldalak is amit cryptocurrencyt vàltanak fizikai valutàba(btc to euro).
2017. jún. 6. 01:17
4/4 anonim válasza:
bitstamp.net 0.90EUR a kiutalás díja
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!