Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Tegyük fel, hogy van egy...

Tegyük fel, hogy van egy zeném, amit én készítettem. Hogyan tudnék belőle pénzt szerezni?

Figyelt kérdés
Úgy értem, mint például Alan Walker a Spectrevel, meg a többivel (bár youtuben ez NCS, szóval no copyright, talán ő pont nem keres ezzel pénzt). Vagy vegyük például az Animals-t Martin Garrixtől. Ugye már csak ez az egy száma is milliókat hozott neki. Kellene talán szerződést kötnöm valamilyen kiadóvat, zenei producerrel, ügynökkel? Esetleg megoldható ez nélkül is?

2017. jún. 2. 13:15
 1/1 anonim ***** válasza:
100%
Martin Garrixx valóban milliókat keresett azzal a számmal, de előtte több tucat számot ingyen készített el más előadóknak. Én első körben egy kisebb magyar dj-t keresnék meg Facebookon (NE A LEGNAGYOBB NEVEKRE ÍRJ RÁ!) és tőle kérdezném meg hogy mit szól a számomhoz.
2017. jún. 3. 15:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!