Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Dolgozni szeretnék!? Lásd:lejjebb

Dolgozni szeretnék!? Lásd:lejjebb

Figyelt kérdés
Kultúrcikk eladói végzettségem van,érettségim,felhasználói szinten értek a számítógéphez.Munkát keresek 8-9 órai kezdéssel lehetőleg 8 órásat,szabad hétvégével.Bármilyen munka lehet /ami tisztességes/Megbízható vagyok,van egy 7 éves kislányom akit egyedül nevelek,de nem szoktam táppénzre szaladgálni,nem is beteges a kislány,ha pedig igen meg tudom oldani.Ha tudtok valamit légyszi jelezzetek.
2010. máj. 17. 13:51
 1/6 anonim ***** válasza:
ez most hirdetés?
2010. máj. 17. 14:02
 2/6 A kérdező kommentje:
Nem,ez most kérés,hátha van valaki itt fenn aki munkáltató, vagy ismer valakit.Légyszi legalább egy ideig hagyjátok már fenn,mielőtt bejelentitek.Köszi!
2010. máj. 17. 14:05
 3/6 anonim ***** válasza:

Sajnos sok itt az irigy, rosszakaró, gonosz ember, ezt már én is észrevettem.

Egyébként várost megadhattál volna, mert hiába modja valaki hogy pl. oké Záhonyban lenne, ha te Győrben laksz.

2010. máj. 17. 14:16
 4/6 A kérdező kommentje:
Igazad van,köszi! Budapest,Zugló.
2010. máj. 17. 14:17
 5/6 anonim ***** válasza:

Szia! Szetem próbálj meg bemenni olyan üzletekbe, ahol megfelel a végzettséged, és vigyél önéletrajzot, mert ha nem is keresnek senkit, bármikor szükség lehet emberre. Veszteni valód nincs, és ki tudja, hátha csak azért nem hirdet egy-egy üzlet, mert nincs pénze. De kell neki ember, és akkor pont kapóra jössz.

Sok sikert!

2010. máj. 18. 08:04
 6/6 anonim ***** válasza:
én tudok egyet, de itt nem reklámozhatom. ha gondolod, hívj fel 06-70/339-3502
2010. máj. 25. 12:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!