Az Avon tartozásom átkerült a végrehajtó céghez? Mit fognak csinálni? Kijönnek vagy küldenek felszólítást? Ha kijönnek rögtön kell fizetni vagy adnak haladékot? Lefoglalnak valamit?
Figyelt kérdés
2017. máj. 26. 12:03
11/15 anonim válasza:
Már ne is haragudj, de ez értelmes hozzászólás volt. Fizettél? Nem!
Adós fizess!
12/15 anonim válasza:
Borzalmas, hogy emberek milyen stílust meg nem engednek maguknak mind a válaszolók, mind a kérdező részéről!
Kezd elmenni a kedvem a "segítségnyújtástól".
Mi nem engedhettünk meg ilyen stílust magunknak, mert még az iskolában - nevelési célzattal - úgy pofán vágtak érte, hogy csak na. De meg is tanultuk a leckét.
Borzalom, ami manapság van...
13/15 anonim válasza:
Koordinátor vagyok, szóval tudom.
Először enje benje, levelek stb.
Úgy kb. Fél év múlva egyszer csak megjelennek a munkahelyeden és korlátozzák a fizetésedet.
14/15 anonim válasza:
Bár igaz, hogy a stílus nem megfelelő, de 5,8-nak akkor is igaza van. Jómagam is Avon tanácsadónő voltam évekig, volt olyan, hogy vevő rendelt, nem vette át, mégis kifizettem a rendelést 2 hét múlva. Egyetlen egyszer csúsztam meg 2-3 nappal, mert akkot egy 14 ezer ft-os rendeléssel hagyott pácban a vevő - nem is kapott tőlem többet soha semmit :-) De akkor is befizettem, majd később eladtam a terméket.
15/15 anonim válasza:
Kérdező, végül mi lett az ügy vége?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!