Milyen online vállalkozási módokat ismersz, amik a 21. században jövedelmező üzletnek bizonyulnak és nem a hülyeség terjesztéséről szól?
Figyelt kérdés
"és nem a hülyeség terjesztéséről szól" ez alatt azt értem, hogy ne írjatok olyat mint kezdj el facebook idióták hashtag fogalmamsincsmennyi videókat csinálni amiket 100 ezren megnéznek és megélsz a youtubeból, meg ezós kamucikkek gyártása, jósolás, eladási trükközés(mert a hülyeségre vevők az emberek), meg olyat, hogy dísztárgyakat cisnálj mert azoknak semmi konkrát értékük. Értéket jó átadni. Vagy van egyetalán olyan, ami értelmes termékkel/szolgáltatással jövedelmező bizniszlehetőséget ad? tudományos könyvek írása, videók gyártása, ismeretterjesztő anyagok nem éri meg.2017. máj. 10. 12:48
1/6 anonim válasza:
Az online vallalkozasok 90%-a nem ilyen altalad felsorolt "hulyesegekrol" szol. Megeri barmit csinalni, ha el tudod adni.
2/6 anonim válasza:
Van ilyen, de majd bolond lesz elárulni az,aki ebből él :)
3/6 anonim válasza:
blogírás, portálvezetés, 3d tervezés, látványtervezés, programozás, stb
csakhogy a leggyakoribbakat soroljam.. mindegyikből meg lehet élni egy bizonyos szinten felül.
4/6 A kérdező kommentje:
3: MIért is?
2017. máj. 10. 17:42
5/6 anonim válasza:
Nem hármas vagyok, de mit nem értesz azon hogy a felsoroltakból meg lehet élni?
Idézlek: "tudományos könyvek írása, videók gyártása, ismeretterjesztő anyagok"
ezekből MIND meg lehet élni, főleg magyarországon. Az egy másik kérdés, hogy te nem tudsz, és nem is vagy hajlandó megtanulni, ezért a legkisebb ellenállás útját választod, amiből sose lesz pénz.
6/6 A kérdező kommentje:
a másik 3 asnak írtam akinek a válaszát törölték és a tied lett a 3.
2017. máj. 10. 19:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!