Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Postaponton csomagátvétel menete?

Postaponton csomagátvétel menete?

Figyelt kérdés
Postapontra rendelnék egy csomagot, mi az átvétel menete? Bemegyek arra a postára ahová kértem, az egyik sima ablakhoz ahol csekket is lehet fizetni (vagy van egy erre külön ablakuk?) megadok valamilyen rendelési számot (?), készpénzzel (vagy kártyával) kifizetem, odaadják és ennyi? Nem rendeltem még így netről, lehet, hogy hülye kérdés :)
2017. máj. 1. 20:56
 1/1 anonim ***** válasza:
A csomagos-leveles ablakhoz mész oda,bemondod a nevedet vagy a csomag számát(a csomag számát onnan is tudhatod hogy a posta küld egy e-mailt amikortól átvehető a csomag amiben benne van.)bemutatod a személyidet,kp.-vel vagy kártyával kifizeted.
2017. máj. 2. 16:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!