Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Megérné az összes megtakarítás...

Megérné az összes megtakarításomat B kategóriás jogosítványra áldozni?

Figyelt kérdés

Ahol jelenleg lakok nem létkérdés az autó mert jóformán mindenhova biciklivel vagy ha nagyon kell busszal is eljutok. Viszont nagyon zavar , hogy még nem szereztem meg autóra a jogsit. Most lenne annyi pénzem , hogy egy az egybe arra fordítsam , viszont másik oldalt meg kinulláznám magam. Ti mit gondoltok mennyire létfontosságú hogy legyen ? pl ha 30 évesen raknám le az késő ?

28/F

2017. máj. 1. 18:31
 1/8 anonim ***** válasza:
26%
igen keso, szegyen hogy eddig nem tetted le...ez most komoly? ilyen kerdest a 9 eves fiam nem tesz fel...
2017. máj. 1. 18:40
 2/8 anonim ***** válasza:
13%

@18:40

Nem mindenkinek fizeti ki anyuci meg apuci, plusz ha nincs kocsi a családba, teljességgel felesleges.

2017. máj. 1. 18:58
 3/8 anonim ***** válasza:
41%
nem ezzel van a baj, de koszi, hogy lepontoztad, nem ertetted a cinizmust a valaszomban.... hanem hogy kozel 30 evesen ezt megkerdezi valaki, hogy "nem késő?" a nejem 35 evesen tette le, akkor o lojje fejbe magat?
2017. máj. 1. 19:05
 4/8 anonim ***** válasza:
79%

semmi értelme, ha nem kell a napi életedhez vagy nem kötődik a munkádhoz, nincs autó a birtokodban amit vezetnél.

Én se tartanék fönt autó, ha nagyvárosban élnék és nem kéne egy 10km-es úthoz, 32km-es kerülőt tennem tömegközlekedéssel..ami autóval 10 perc.. buszokkal átszállással meg 1,5 óra.

Ettől nem leszel se jobb, se rosszabb ember.

ha meg nem vezetsz, akkor gyakorlatod se lesz.. 1-2 év alatt kb elfelejted a kresszt is, ha nem használod.

Magyarán feleslegesen dobod ki az egész árát!

2017. máj. 1. 19:17
 5/8 A kérdező kommentje:
családban van 1 autó , de ritkán van használva max szüleim is akkor azzal mennek munkába ha nagyon rossz az idő. Majd akkor érzem szükségét a megszerzésének , ha már koruknál fogva már nem fogják annyira használni viszont szükség lesz a szállításukra
2017. máj. 1. 19:26
 6/8 anonim ***** válasza:
71%
attól, hogy a pillanatnyi helyzetedben nincs szukseg autora, az nem azt jelenti, hogy mondjuk 6 honappal kesobb, ha tortenik barmi nem fog jol jonni...itt a pelda a nejemmel, amit irtam. nem tette le sose a jogsit, mert megis mire fel, erre elkoltoztunk, es voala olyan helyre ahol 0 a tomegkozlekedes. esoben, hoban, fagyban milyen jo is volt neki kerekparral kozlekednie es a gyereket is ugy iskolaba vinni...addig tedd le a jogsit, amig penzed es idod van ra, sose fogod tudni mikor jon jol.
2017. máj. 1. 20:01
 7/8 anonim ***** válasza:

#6 ja aztán nem használja mondjuk 2-3 évig, majd netán kell.. beül a kocsiba 0 gyakorlattal és felcsavarodik az első fára, mert nem tudja, hogy az adott táblánál elsőbbséget kellett volna adni.

Nálunk így törte meg a frissen fölvett srác a 0km-es szalon céges autót. El kellett hozni Bpről.. megkérdeztük, hogy van e gyakorlata pesten.. ő mondta, persze van (3 éves a jogsija) Az első kereszteződésbe be is hajtott a tilos jelzés ellenére.. oldalról jövő meg elkapta a céges kocsi elejét... szerencsére senkinek nem lett baja.. Utólag bevallotta, hogy 3 éve nem ült volán mögött, pesten meg végképp nem vezetett egyedül soha!

2017. máj. 1. 21:02
 8/8 anonim ***** válasza:
en a jogsimat 2007 oktobereben kaptam meg, 2009 januarjaban vettem az elso autom... es erdekes modon nem felejtettem el azt a kb 20-25-30 tablat, amit eleted soran ekozben kb latsz...amugy meg friss jogsival mi a garancia, hogy nem z be egy tablat, vagy akarmit. semmi. meg en is benezthetem es meg az is, aki 25 eve vezet...
2017. máj. 1. 21:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!