A vaterán hol lehet megnézni az eladó email címét?
Figyelt kérdés
Be vagyok regisztrálva, elküldtem a pénzt is így tag vagyok teljesen, de vennék egy dolgot, amiről lennének kérdéseim. Ezeket a kérdéseket pedig emailba vagy MSN-en kérdezném meg. :) Az emailt is a terméknél kell esetleg elkérni?2010. máj. 15. 11:46
1/2 anonim 

válasza:

Nem adhatja ki az email címet csak vásárlásnál.Az oldalon kérdez az eladótól lehet érdeklődni.
2/2 anonim válasza:
Ez az aukciós oldalak lényege.. De sokszor van kiskapu.. feltesznek pl 1 ft-ért termékeket, és belinkeli, hogy azt is eladná. "Megveszed" tőle (elég kicsi az értéke így a vaterának sem tartozik semmivel) és a cím is látható lesz, onnantól meg lehet egyezni.. ő leveszi a hirdetést, te pedig megkötöd az üzletet. Így később nem jön csekk a vaterától az eladónak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!