Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Kenyába hogyan küldjek csomago...

Kenyába hogyan küldjek csomagot? Kik a megbízható futárok, akik külföldre is szállítanak?

Figyelt kérdés

Kenyába kellene küldenem egy műszaki cikket, de kicsit tanácstalan vagyok, hogy melyik céggel. Valakinek, valamilyen tapasztalat?

Előre is köszönöm.

2017. ápr. 29. 15:37
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
82%
mióta létezik internet megy ez a csalás és még mindig van ember a bolygón aki beveszi...
2017. ápr. 29. 16:54
 12/21 anonim válasza:
88%
2017. ápr. 29. 17:00
 13/21 anonim ***** válasza:
60%

nem, csak te vagy az 13-as, és mivel csaláshoz segédkeznél, tehát gazember is vagy.

Szívesen, máskor is.

2017. ápr. 29. 17:50
 14/21 anonim ***** válasza:
0%
Miért lennék az és miért segédkeztem vólna?
2017. ápr. 29. 17:52
 15/21 anonim ***** válasza:
74%
kérdező: azért elmesélhetnéd a sztorit, hogy mit ígért az úriember, milyen módon fog akár dupla pénzt, meg teljes postát, meg mindent kifizetni a mobilodért/órádért, vagy hasonló értékes holmidért, ha elpostázod neki kenyába? :)
2017. ápr. 29. 17:59
 16/21 anonim ***** válasza:
100%

Ugyanaz a balfék írja ki ezt a kérdést, heti 2 alkalommal, erre rákontrázva havonta kiemeli a régi kérdéseit is.

Van olyan kérdése ami 2013-ban lett kiírva, de múlt héten még írogatott rá, hogy akkor küldje a műszaki cikket, vagy tényleg átb***szás?

Van 6 fizetett bérkérdező az oldal életben tartására:

-Balázska

-kommunista

-nigériai csalós

-kamu munkaügyes

-femináci

-14 éves gyerek

(2011-es kérdését kiemelve még most is 14 éves :) és dolgozni szeretne, de hol, hogyan??? gyerekként)

2017. ápr. 30. 12:02
 17/21 anonim ***** válasza:
#16 az autista könyvelőt kihagytad
2017. ápr. 30. 13:26
 18/21 anonim ***** válasza:

Milyen munkák vannak, ahol előny ha valaki autista?

Az autista közgazdászok hol dolgoznak?

Milyen cégek vannak Magyarországon amik vadásznak az autistákra?

Mibol gondoljak a munkaadok hogy diszkriminalhatjak az autista munkaerot?

Autista vagyok. Milyen munkára lenne érdemes jelentkeznem? 23L

2017. ápr. 30. 13:27
 19/21 anonim ***** válasza:
60%
aham. Tehát ezt nem kell komolyan venni. (Kimaradt a borzalmasan gazdag 24éves lány, aki szétizgulja magát a kacsalábon forgó palotájában, hogy melyik irányba induljon világ körüli útra)
2017. ápr. 30. 13:33
 20/21 A kérdező kommentje:
Nekem ez az első kérdésem itt és köszönöm, de a felsoroltak közül egyik sem vagyok. Lehet, hogy tájékozatlan, sőt naív, de a többit visszautasítom. Nem tudom, miért fáj neked ez, de a többieknek (már akinek) köszönöm a hasznos választ.
2017. máj. 1. 01:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!