nem, csak te vagy az 13-as, és mivel csaláshoz segédkeznél, tehát gazember is vagy.
Szívesen, máskor is.
2017. ápr. 29. 17:50
14/21 anonim válasza:
Miért lennék az és miért segédkeztem vólna?
2017. ápr. 29. 17:52
15/21 anonim válasza:
kérdező: azért elmesélhetnéd a sztorit, hogy mit ígért az úriember, milyen módon fog akár dupla pénzt, meg teljes postát, meg mindent kifizetni a mobilodért/órádért, vagy hasonló értékes holmidért, ha elpostázod neki kenyába? :)
2017. ápr. 29. 17:59
16/21 anonim válasza:
Ugyanaz a balfék írja ki ezt a kérdést, heti 2 alkalommal, erre rákontrázva havonta kiemeli a régi kérdéseit is.
Van olyan kérdése ami 2013-ban lett kiírva, de múlt héten még írogatott rá, hogy akkor küldje a műszaki cikket, vagy tényleg átb***szás?
Van 6 fizetett bérkérdező az oldal életben tartására:
-Balázska
-kommunista
-nigériai csalós
-kamu munkaügyes
-femináci
-14 éves gyerek
(2011-es kérdését kiemelve még most is 14 éves :) és dolgozni szeretne, de hol, hogyan??? gyerekként)
2017. ápr. 30. 12:02
17/21 anonim válasza:
#16 az autista könyvelőt kihagytad
2017. ápr. 30. 13:26
18/21 anonim válasza:
Milyen munkák vannak, ahol előny ha valaki autista?
Az autista közgazdászok hol dolgoznak?
Milyen cégek vannak Magyarországon amik vadásznak az autistákra?
Mibol gondoljak a munkaadok hogy diszkriminalhatjak az autista munkaerot?
Autista vagyok. Milyen munkára lenne érdemes jelentkeznem? 23L
2017. ápr. 30. 13:27
19/21 anonim válasza:
aham. Tehát ezt nem kell komolyan venni. (Kimaradt a borzalmasan gazdag 24éves lány, aki szétizgulja magát a kacsalábon forgó palotájában, hogy melyik irányba induljon világ körüli útra)
2017. ápr. 30. 13:33
20/21 A kérdező kommentje:
Nekem ez az első kérdésem itt és köszönöm, de a felsoroltak közül egyik sem vagyok. Lehet, hogy tájékozatlan, sőt naív, de a többit visszautasítom. Nem tudom, miért fáj neked ez, de a többieknek (már akinek) köszönöm a hasznos választ.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!