Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Dukai Reginának miből van...

Dukai Reginának miből van ennyi pénze?

Figyelt kérdés
Instagrammon nezegettem a kepeit, nem hinném, hogy az eneklesbol igy meg lehet gazdagodni...
2017. ápr. 28. 11:54
 1/5 anonim ***** válasza:
65%

Jól néz ki és jókor feküdt be jó helyekre. Ennyi az egész, utána meg már meglehet élni az ehhez járulékosan hozzá csapodó bulvárfelhajtásból, ha a kedves pacákot kidobja.

Instagrammon meg már szerintem fizetett hirdetés (nem tudom, nem követem), legalábbis, ha olyan sokat tett személyiségekből indulunk ki, mint Kasza Tibi mennyasszonya, Zimány Linda, vagy Weisz Fanni.

Ezekből is jó pénzeket be lehet hozni, csak fel kell öltözni valamibe, odalinkeled a cég honlapját ahol megveheted a ruhát, vagy csak a márka nevét írod oda és kész. Nekik legyen max 1 óra munka (amíg odamegy, felveszi, lőnek egy képet telefonnal, feltölti, hazamegy), aztán kapnak érte 40-50ezret simán.

2017. ápr. 28. 12:08
 2/5 anonim ***** válasza:
76%
Modellkedik...énekel...Music Channel-en műsorvezető...Sugarbird-nek ruhákat tervez...több mint 10 éve a "köztudatban" van.
2017. ápr. 28. 12:10
 3/5 anonim ***** válasza:
66%

Igen, erre a műsorvezetős, éneklős, divattervezős dologra gondoltam a bulvárfelhajtásos résznél...

Vajna Timinek se lenne magától fánkozója, meg Swarowski gyűrűje magától. Kellett hozzá az öreg Andy, és Andy se ismerte volna meg, ha a bulvár nem csinál belőle "Valakit".

Ezeknek a hölgyeknek kell a bulvár, és a jó helyre fekvés :)

2017. ápr. 28. 12:20
 4/5 anonim ***** válasza:
56%
Ahogy nézem az Instagram oldala tele van reklámokkal azért is kap pénzt.
2017. ápr. 28. 12:28
 5/5 anonim ***** válasza:
48%

Első, Regina sose volt együtt a Kedves pacákkal!

A többit leírták! Műsort vezet, ruhát és ékszert tervez, énekel, és az egyik legjobb reklámarc Magyarországon, ami azt jelenti, hogy a cégek rengeteg pénzt fizetnek neki azért, hogy kitegye a terméküket pl instagramra. Vagy megjelenjen egy rendezvényen, egy étteremben, stb, és onnan posztoljon!

2017. ápr. 29. 14:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!