Sziget fesztiválon keresek diák munkát bérletért/napijegyért?
Szeretnék 1-2 napra kimenni szigetre,de nem tudom megfizetni és hallottam,hogy lehet különböző kisegítő állásokat vállalni napközben,hogy cserébe este bent maradhassak,tudtok ilyeneket/hool tudok ennek utánajárni?
16/l
Ne menj fesztiválokra dolgozni, nem olyan jó mint amilyennek tűnik. Sokkal jobban jársz ha valami más munkát vállalsz előtte és kifizeted a bérletet. Amúgy olyat amit írtál sehol nem találsz, általában egész nap dolgozni kell (12 órát) kicsit többért mint a minimálbér és olyat sztorikat is hallottam hogy nem is mindig fizették ki őket (persze nem azokat akik konkrétan a szigetnek dolgoztak), hanem más kisebb vállalkozókat.
Amúgy valószínűleg feltétel a betöltött 18 életév, mert a legtöbb esetben kiszolgálót keresnek és nyilván a legtöbben nem ásványvizet akarnak ott venni, hanem alkoholt, amit te nem szolgálhatsz ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!