Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Hogyan lehet megtudni az...

Hogyan lehet megtudni az Interneten egy elhagyatott telekről, hogy ki a tulajdonosa? Van e a lekérdezésnek díja magánszemélyként?

Figyelt kérdés
Kinéztem magamnak egy elhagyatottan álló gazos területet és megkérdezném a gazdájától, hogy nincs-e szándékában eladni, mert nekem a kis telkecske hobbi célokra ideális volna és ha jó árat tud mondani talán még tudok rá annyi pénzt áldozni. Kis méretű, magántulajdonú telekről van szó külterületi övezetben.

2017. ápr. 16. 12:09
 1/3 anonim ***** válasza:
Foldhivatal.
2017. ápr. 16. 12:23
 2/3 anonim ***** válasza:
Ügyfélkapun keresztül is lehetséges, ha van hozzáférésed.
2017. ápr. 16. 12:26
 3/3 A kérdező kommentje:
Van ügyfélkapum. És ha nem tudom a telek helyrajzi számát? Azt honnan tudom meg? Térképen be tudnám azonosítani, de területi térkép van valahol ingyen online amin a telek azonosítók is látszanak?
2017. ápr. 16. 12:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!