Sorsjegy: 5-10E FTból milyen sorsjegy (eket) éri meg venni?
Ne szòrd a penzt ilyenre. Amugy is mindegyiknek kb ugyanaz az esèlye. Komolyabb összegnek olyan kicsi hogy sokkal valoszinubb hogy elut egy auto...
En vettem egyszer 100.000 ft ertekben, a felèt nyertem vissza osszesen.
Ha ennyi felesleges pénzed van, akkor küldd el nekem, ígérem, okosan költöm el.
Viccet félretéve, van egy ismerősöm a postán, aki elárulta, hogy a postai alkalmazottak leolvastatják a sorsjegyek kódjait előre, hogy tudják, melyik a nyerő, és azokat megveszik. Egy nagy nyeremény sincs a pakkban, max olyan, amivel az árát, vagy egy-kétezer forintot nyersz.
Ha jobban belegondolok, teljesen igazad van. Már korábban is feltűnt hogy a postai dolgozók sorra új lakást, kocsit, luxusutat vásárolna, és egyszerűen el nem tudtam képzelni, hogy honnan. :D
Sorsjegyeken valóban van egy számsor, ami alapján meg lehet mondani róla hogy nyert-e, és mennyit, ez azonban a kaparós rész alá van rejtve. Azt esetleg elképzelhetőnek tartanám, hogy csak azt a részt kaparják le, és a hülye vásárló ezt észre sem veszi, de ha jól emlékszem, ez a számsor is mindig máshol van, pont az ilyen "okosságok" elkerülése véget.
De abban egyetértünk, hogy sorsjegyet vásárolni merő pénzkidobás. Illetve ez is egy játék, szórakozás, csak az ár-érték aránya nem túl jó szerintem. :)
Tudok a kódról a kaparós rész alatt, de gondolom, akkor lekaparják?!
Egy biztos, se a barátom nem hazudik, se én. Még ha el is hittem valamit, amit nem kellett volna, azért ne hazugozzatok már.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!