Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Sorsjegy: 5-10E FTból milyen...

Sorsjegy: 5-10E FTból milyen sorsjegy (eket) éri meg venni?

Figyelt kérdés
2017. ápr. 10. 18:39
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
81%
ha el akarsz baszni 10k-t akkor bármelyiket megveheted!Mert biztosan nem fogsz többet visszakapni és ha nyersz is akkor is 1-2k-t fogsz csak!
2017. ápr. 10. 18:44
 2/11 anonim ***** válasza:

Ne szòrd a penzt ilyenre. Amugy is mindegyiknek kb ugyanaz az esèlye. Komolyabb összegnek olyan kicsi hogy sokkal valoszinubb hogy elut egy auto...

En vettem egyszer 100.000 ft ertekben, a felèt nyertem vissza osszesen.

2017. ápr. 10. 19:00
 3/11 anonim ***** válasza:
0%

Ha ennyi felesleges pénzed van, akkor küldd el nekem, ígérem, okosan költöm el.

Viccet félretéve, van egy ismerősöm a postán, aki elárulta, hogy a postai alkalmazottak leolvastatják a sorsjegyek kódjait előre, hogy tudják, melyik a nyerő, és azokat megveszik. Egy nagy nyeremény sincs a pakkban, max olyan, amivel az árát, vagy egy-kétezer forintot nyersz.

2017. ápr. 10. 19:20
 4/11 anonim ***** válasza:
0%
vagy te nem nyalod be... nem hazudok, amit leírtam, igaz.
2017. ápr. 10. 19:33
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
#5 Ebben nem kételkedek, elhiszem hogy ezt mondta neked az ismerősöd, csak ugye ebben az esetben te nyaltad be. Melyik a jobb? Átverő szeretnél lenni, vagy átvert? :)
2017. ápr. 10. 19:48
 6/11 anonim ***** válasza:
Hàrmas, te nagyon hiszèkeny vagy..,
2017. ápr. 10. 20:03
 7/11 anonim ***** válasza:
15%
Ha nem akartok, ne higgyetek nekem, én nem nyaltam be semmit, csak használom az agyam és nem hajigálom ki a pénzem egy vesztett ügyre.
2017. ápr. 10. 20:21
 8/11 anonim ***** válasza:
15%
Oké, most már hazug vagyok? eredjetek sorsjegyet venni, a pénz nem veri el magát.
2017. ápr. 10. 20:31
 9/11 anonim ***** válasza:

Ha jobban belegondolok, teljesen igazad van. Már korábban is feltűnt hogy a postai dolgozók sorra új lakást, kocsit, luxusutat vásárolna, és egyszerűen el nem tudtam képzelni, hogy honnan. :D

Sorsjegyeken valóban van egy számsor, ami alapján meg lehet mondani róla hogy nyert-e, és mennyit, ez azonban a kaparós rész alá van rejtve. Azt esetleg elképzelhetőnek tartanám, hogy csak azt a részt kaparják le, és a hülye vásárló ezt észre sem veszi, de ha jól emlékszem, ez a számsor is mindig máshol van, pont az ilyen "okosságok" elkerülése véget.

De abban egyetértünk, hogy sorsjegyet vásárolni merő pénzkidobás. Illetve ez is egy játék, szórakozás, csak az ár-érték aránya nem túl jó szerintem. :)

2017. ápr. 10. 20:37
 10/11 anonim ***** válasza:
0%

Tudok a kódról a kaparós rész alatt, de gondolom, akkor lekaparják?!

Egy biztos, se a barátom nem hazudik, se én. Még ha el is hittem valamit, amit nem kellett volna, azért ne hazugozzatok már.

2017. ápr. 10. 20:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!