Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Valaki tud a Wish nevezetű...

Valaki tud a Wish nevezetű oldalról valamit, hogy mebízható e? Részlet lent

Figyelt kérdés
Látom hogy pl le van értékelve egy 40 ezres kamera 5 ezerre minden le van értékelve vagy nemtom. Megjön az áru? És azt kapod ami a képen van? Valakinek van személyes tapasztalata (akár negatív akár pozitív)

2017. ápr. 5. 16:41
 1/4 anonim ***** válasza:
80%

Alapvetően úgy kell bármit is venni, hogy reális legyen az ára. Ha valakinek úgy is megéri eladni hogy közel 90%-ot elenged az árából, az vagy: lopott, törött, működésképtelen, vagy kínai hamisítvány, klón, replika, vagy maga a termék nem is létezik.

Akkor éri meg kínából rendelni ha tök ugyanazt vennéd itthon is, de sokat spórolsz vele. Ez a fele árig hihető (például itthon 40 ezer, de kínából 20), utána már egyre gyanúsabb hogy nem ugyanarról a termékről van szó, csak valamilyen másolatáról.

Ettől függetlenül a kínai tömeggyártásnak és -vételnek vannak különleges esetei is, például flash meghajtót (pendrive) viszonteladók nem darabra vesznek hanem kilóra. Akkor tényleg pár (tíz) forintra jön ki az ára, majd ugyanazt több százszoros vagy ezerszeres haszonkulccsal neked 3-4-5 ezer forintokért eladják.

A többi kérdésre már ezerszer leírták a választ, keress vissza "wish" "aliexpressz" témában.

- igen, ha megrendelsz valamit akkor az esetek 99%-ában meg is kapod azt

- egy termékfotó eleve nem adja vissza a reális képet, általában csak illusztráció és támpont hogy mit is veszel. A termék leírása a mérvadó, illetve kis utánajárással a neten találsz vásárlói véleményeket

2017. ápr. 5. 16:58
 2/4 anonim ***** válasza:
Face-en feljött egyszer a reklámja, elég negatív kommentek voltak alatta. Amit te írsz (40 ezres kamera ötezerre) tuti, hogy átverés. Használd a józan eszed, ha te lennél az eladó, eladnád ennyiért, ha nem lenne rossz, kamu cikk?
2017. ápr. 6. 00:37
 3/4 anonim ***** válasza:

Az a leértékelés csak kamu,hogy minél több vásárlót oda vonzanak!

Én rendeltem 8 csomagot. Abból 3om gond nélkül megjött, 1 hibásan 4 abszolult nem!Visszakértem az árukat (magyarul, és 2 nap alatt vissza kaptam).

Én személy szerint ebayt jobban szeretem,ugyan azok vannak a wishen mint alin illetve ebay-on. Van ami olcsóbb még úgy is hogy postaköltség van minden termékhez, van ami nem.

Én hanyagolom nem vált be számomra

2017. ápr. 7. 12:42
 4/4 anonim ***** válasza:
elég sokára küldik a csomagokat. 3 hét minimum eltelik.
2017. máj. 5. 13:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!