Mit tehetek, ha egy ingatlanos a lakásom hirdeti az engedélyem nélkül a saját hirdetésemből lelopott képpel?
Igazi pofátlanságnak érzem . Ráadásul vevőnek álcázva magát jött megnézni a lakást és rabolta az időmet. Még szerencse, hogy nem engedtem fotózni a lakásban, pedig rákérdezett.
Az ingatlan.comon hirdettem és ő is ott teszi. Az én lakásom az én képeimmel.
Mit tudok tenni a pofátlan vénasszony ellen azon kívül, hogy leb.szom telefonon?
Ennek semmi értelme.
Miért hirdetné az engedélyed nélkül? Hiszen akkor nincs szerződésed, nem várhat tőled jutalékot, időpontot sem tud veled egyeztetni hogy bárkinek megmutassa.
Pedig csinálják. Ha valaki jelentkezik a hirdetésére, akkor felhívja az eladót, hogy lenne egy vevőjelöltje. Nagy a verseny, egyre szemetebbek az ingatlanosok.
Hogy mit lehetne csinálni azt nem tudom, hirtelen csak illegális dolgok jutnak eszembe.
Gondolom rárakta a jutalékát, de akkor is pofátlanságnak tartom. Főleg, hogy a sor elejére kérte magát utazásra hivatkozva, és beelőzött 20 másik embert, akik megtekintésre várnak. Kíváncsi vagyok azok közül mennyi lesz a settenkedő ingatlanos.
Idejött, hivatlanul, mert direkt rákérdeztem és a hirdetésben 2x jeleztem, hogy kerüljenek az ingatlanosok. Elvett fél órát az életemből, lenyúlta az általam készített képeket és megtèveszti az embereket növelve az adatbázisát.
Átolvasom az ÁSZFet, hátha van benne valami és bepanaszolom az irodájánál. Bár lehet, hogy ilyesmiért náluk előléptetés jár..
Igazi undorító sunyi dolog.
Írsz az ingatlan.com -nak, hogy lopják a képeid az engedélyed nélkül. Ha törlik a képeket a hirdetéséből kutya nem fog vele foglalkozni.
Amúgy arra játszik, hogy keres "vevőt" (nyilván a vevő csak érdeklődő, amíg nem látta a lakást...) és csak akkor hozza oda hozzád, hogyha aláírsz vele. Vagy aláirat ő a jelöltel egy olyan papírt, hogy ő mutatta meg és ha megkerülitek az adás-vétellel akkor a vevőn hajtja be a jutalékát.
Görények ezek mind.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!