Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Irodai tűzőgépekből melyik...

TappancsMancs kérdése:

Irodai tűzőgépekből melyik márkák a megbízhatóbbak?

Figyelt kérdés

2017. ápr. 2. 10:39
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Ezt még hányszor kérdezed meg? Mellesleg ha ez a legfőbb gondotok, akkor irigyellek
2017. ápr. 2. 12:11
 2/4 Fatal_3rror_ ***** válasza:
100%

Tűzőgépből léteznek egyáltalán márkák? :D

Na meg egy 500 forintos tétel, ha elromlik veszel még 10 másikat :D

2017. ápr. 2. 13:11
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszi mentek a zöldek. Nyilván nem azért írtam ki a kérdést, mert ez a legfőbb gondunk, viszont egy irodában ahol napi szinten sokat van használva ott megfelelőbb ha jól működik, nem gyűri be a kapcsokat stb. Ahogy nézem amúgy se mindenki csak a legfőbb gondját teszi ki kérdésbe - szóval hát nem tudom ez honnan jött. Márkák azok vannak az 500 forintostól a több ezer forintosig. Egyiknek jobb a fogása másiknak kevésbé (pl). A dolog ugyanaz, egy irodában nem lehet hetente kiszaladni tűzőgépért mert mégse válik be. Azért köszi a válaszokat.
2017. ápr. 2. 13:29
 4/4 A kérdező kommentje:
Elfelejtettem, igen az előző kérdést is én írtam ki de semmi haszna sem volt így kiírtam újra. Mert ugye miért ne :D
2017. ápr. 2. 13:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!