Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Szerintetek jó ötlet a lakáslí...

Szerintetek jó ötlet a lakáslízing?

Figyelt kérdés

GYED-re szerintetek tudok lakást lízingelni albérlet helyett?Mennyi az az összeg,amit adnak önerő nélkül,ugyan is az nekem nincs.Vagy ha nem,mennyi a minimális,ami kellene mondjuk egy kb. 5 milliós ház vásárlásánál?

otp-nél van számlám.

2010. máj. 12. 14:48
 1/4 anonim válasza:

Nem.

Keress inkább egy albérletet.

Lízingel be lehet nagyon fürödni.

2010. máj. 12. 15:17
 2/4 anonim ***** válasza:

szerintem nagyon jó ötlet. Nem hallottam még róla.

Hogy lehet vele befürödni?

az albérlet kútba dobott pénz, pláne, ha bármikor kitehetnek...

2010. máj. 12. 15:52
 3/4 anonim válasza:

Azért mert azt jelenti,hogy veszel egy lakást,ami nem a tied(a lizingcégé)havonta fizetsz valamennyit,plussz évente kp le kell rakni egy nagyobb összeget.

Ami persze az első évben nem is túl nagy(meg persze beigérik,hogy olyan fa..án forgatják a pénzt,hogy 20 év helyett 10 alatt tiéd a kéró,de aztáb szép lassan jönnek majd a kifogások...azt veszed észre,hogy dupláját fizeted be,mint amennyivel kezdted(itt tényleg felmehet a duplájára),a lakás meg még mindig nem a tiéd...

Egyébként tipikus fogalma sincs senkinek mi az,de biztos jó...utánna meg a sírás -rivás,hogy de nekem senki nem mondta....

2010. máj. 13. 10:00
 4/4 anonim válasza:
Az utolsó pénzforgatós kommentet nem igazán értettem. Lízing az nem pénzbefektetési tanácsadás, simán csak egy finanszírozási mód. Egyébként meg hitelnél hiába Tiéd papíron a lakás, ha ott a jelzálogjog...
2010. aug. 3. 00:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!