Ez egy kamu oldal lenne?
Szóval bedobtak a póstaládánkba egy ilyen sorsjegyet amivel "nyertem" 5 online kaparós sorsjegyet ezen az oldalon.
a sorsjegyen még sorsjegy777.com az url de ezt a címet hozza be rá. Egyáltalán hogy működhet egy ilyen ha a szerencsejáték állami monopóliumban van? Külföldön van bejegyezve? lényegében ez egy kamu lehúzós szerencsejáték oldal nem?
Ezt biztos hogy ide akartad írni?
Mert hogy én ezt a kérdést egyetlen egyszer, itt írtam ki...
Rámész ide és ezt találod:
ains
Sorsjegy777.hu
Domain Domain sorsjegy777.hu
Words in domainname sorsjegy 777
IP Address 185.53.177.20
IP Geolocation DE Germany map
Whois
% Whois server 2.08d serving the hu ccTLD
domain: sorsjegy777.hu
Tov�bbi adatok�rt ld.:
For further data see:
Other TLDs
sorsjegy777.com
Nameservers
A Records
Type Hostname Address TTL Class
A sorsjegy777.hu 80.92.65.144 3600 IN
AAAA Records
No AAAA record found
MX Records
No MX record found
CNAME Records
No CNAME record found
domainbigdata.com
© Copyright 2015. All Rights Reserved.
Ezt a választ kaptam tőlük:
Heló!
Törd szét a perselyt sorsjegyet csak az interneten lehet alkalmazni.Legyen szíves rákattintani erre a webcímre: www.sorsjegy777.com
Itt majd automatikusan átirányítja a kosárba ahol már készen áll az 5 db Törd szét a perselyt kaparós sorjegy 0 Ft-ert, azaz ingyen.
Kattintson rá a “Játsszon INGYEN” zöld gombra ahol majd átirányít a regisztrációhoz. Töltse ki az adataival és kattintson a “ Regisztrálás befejezése” gombra. A játékos fiók létrehozása után a kosárban marad ahol rákattint az “Elküld most” gombra. Itt majd megjelennek a kaparós sorjegyek ahol elkezd törölgetni a “Sorsjegy kaparása” gombbal.
Felhívjuk figyelmét, hogy ez az ajánlat csak az új játékosoknak szol. Ha On mar rendelkezik egy játékos számlával akkor az 5 ingyen sorsjegyet nem lehet felhasználni.
Sok sikert!
Ha bármilyen további kérdése van, bátran forduljon hozzánk újra.
Üdvözlettel,
Katalin
A Lottoland ügyfélszolgálat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!