Magyarországon miért tart fenn rengeteg nagyon szegény is erőn felül autót?
Ausztriában élek, itt a csórók tömegközlekednek vagy bicajjal járnak, a villamosok buszok tele vannak emberrel, pedig kisváros.
Megfigyeltem hogy itt a középosztálytól van autója az embernek, nagyon ritka az a jelenség (inkább csak külföldieknél) hogy valakinek nagyon öreg nagyon gagyi autója legyen.
Magyarosrzágon viszont mintha egyenesen sok szegény is kötelezőnek érezné a rohadt kocsit.
Ráadásul egyáltalán nem létszükséglet a kocsi, Mo.on még a gyárakba is bevisz a busz melózni hajnalban.
Ez azért lehet mert a magyar egy feszítgetős nép, aki szeretne minél többnek látszani?
Költözzetek vidékre és hamar rájöttök...
Én három műszakoztam (nővérként). Vasárnap ha éjszakára mentem, ott voltam nyolckor, mert később nem volt busz (vonat meg egyáltalán nem). HA délutános voltam, az utolsó busz 21.35-kor elment... én meg tízig dolgoztam.
Hogy el tudjon járni dolgozni!
Hogy el tudja vinni a beteg gyerekét az orvoshoz!
Hogy el tudjon menni nagy bevásárlásra, mivel ahol lakik, semmit sem lehet kapni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!