Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » "Wish"-en szeretnék vásárolni...

"Wish"-en szeretnék vásárolni és kéne egy kis segítség. Mit hova kell írni?

Figyelt kérdés
Most először szeretném kipróbálni a Wish-et, még az ismeréseim közül senki sem próbálta így nem tudom kit kérdezzek. A lényeg az, hogy a rendelési űrlapon nem tudom hogy pl. a "Címsor 1*" vagy a 'Címsor 2" mit takar. Tapasztalt felhasználók segítségét kérném. Emellett az "Állam/Tartomány/Régió" résznél sem egyértlmű számomra, hogy az mi (mármint sejtem, hgy mi de biztosra akarok menni).

2017. márc. 27. 16:48
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Ez minden angol oldalon ugyanaz. Címsor 1 - ez a címed. Címsor 2 - ide írsz kiegészítést ha akarsz (nem kötelező). Pl. én ide írom az intézmény nevét, ahová a csomagot kérni szoktam (a címsor 1-be meg az intézmény címét), más az emeletet és ajtószámot szokta (de ha elfér a címsor 1-ben oda is simán mehet.)

Állam/tart... - ezt nem szokták kötelező mezővé tenni, mert nem mindenhol van ilyen. Ha a Wish-en kötelező ezt a mezőt kitölteni (ezt általában csillaggal jelzik), akkor írd be a megyédet.

2017. márc. 27. 17:24
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!
2017. márc. 27. 17:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!