Ez az oldal mennyire megbízható?
Figyelt kérdés
Találtam egy kaparós sorsjegyet a postaládában és azt írja, hogy nyertem 5 online kaparós sorsjegyet, amit itt tudok beváltani. Most mit csináljak?
2017. márc. 27. 11:58
11/17 anonim válasza:
Mi is megkaptuk. Törd szét a perselyt! Természetesen nyert. 750000Ft-t, de valószínűleg csak kamu.
12/17 anonim válasza:
Ez a Lottoland promóciós reklámja, természetesen csak új játékosokra vonatkozik, aki hajlandó regisztrálni az tudja eljátszani.
De gondolom a nyereményt nem fizetik ki, hanem az is el kell játszani.
13/17 Gergyo válasza:
Mi is kaptunk ilyen sorsjegyet és ugyanaz a szitú...én azzal a társammal értek egyet aki azt írta.."én a kukába dobtam"...
14/17 Max0007 válasza:
basszus pont ma volt bedobva nekünk is egy ilyen, és ész nélkül akartam regisztrálni de a google felhozta ezt a kérdést is és csak most jöttem rá hogy nincs is rajta semmilyen kód amit be lehetne váltani. Biztos kamu én se regisztrálok, megy a kukába.
15/17 Lóbébi válasza:
Kamu szar az egész! Dob ki hidd el jobban jársz :D
16/17 anonim válasza:
kíváncsiságból hármat lekapartam és mind nyert :D Ez csak egy csőbehúzós szórólap ne higyjetek neki.
17/17 anonim válasza:
Én regisztráltam, kapartam, nyertem, majd a nyereményt kiegésztve újabb sorsjegyre befizettem. Azon 6 Ft-ot nyertem. Azt hagytam bent. A bankkártya adatokat megjegyezte. Már bánom, hogy beregisztráltam!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!